iyi geceler, ilk baþta sözümü arkasýnda durmayarak tekraren yazmamýn sebebi birileri bir yýl önce beni burada hain ilan ettiler ancak kendimce ne kadar doðru söylediðim ortaya çýktý sayýlýr, zaten o yazým üzeri zararýna sattým çýktým burada ki zararýmý 2-3 iþlemde çýkardým, ara ara eski göz aðrým hissenin forumunu takip ediyordum bugün yeniden giriþ yaptým eski hesabý kapatmak için , ayrýca ambalaj sektörünün bilançolarýnýn iyi geleceðini düþünerek, bu arada patronaj faktörünü de göz önüne alarak fazla yüklenmeden portföyümün %10 kýsmý ile ....
ikinci bir diyeceðim sýð hisse , ky fazla mal var spek toplamadan çýkarmak istemiyor burada kaldýkça ise yeni ky geliyor iki arada bir derede kaldýðýný düþünüyorum, el mecbur bu seviyelerde uzun süre tutamaz, bu zamanda borsada þirket kardaymýþ zarardaymýþ ona bakmýyor sürü psikolojisi yön veriyor... yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn....
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Yer Ýmleri