süiliman nerdesin kimse bir þey yzmýyor bari sen yaz
süiliman nerdesin kimse bir þey yzmýyor bari sen yaz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
BORSA ÝSTANBUL A.Þ.
Gönderim Tarihi
04.10.2017 16:14:32
Özet Bilgi
Menba Holding A.Þ. Paylarýnýn Borsa Kotundan Çýkarýlmasý
Ýlgili Þirketler
[MENBA]
Ýlgili Fonlar
[]
Kottan Çýkarma/Ýþlem Görmekten Men Etme
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Bildirim Ýçeriði
Þirket Unvaný
Menba Holding A.Þ.
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
03/10/2017
Kottan Çýkarma/Ýþlem Görmekten Men Etme Tarihi
03/10/2017
Açýklamalar
Borsamýz Yönetim Kurulu tarafýndan 03/10/2017 tarihinde, Paylarý Borsamýz Pay Piyasasý Geliþen Ýþletmeler Pazarýnda iþlem gören Menba Holding A.Þ. (Þirket) finansal raporlarýný SPK'nýn II-14.1 sayýlý Sermaye Piyasasýnda Finansal Raporlamaya Ýliþkin Esaslar Tebliði (Teblið) kapsamýnda tam olarak yayýnlamadýðýndan 28/03/2017 tarihinden itibaren geçici olarak iþleme kapatýlmýþ bulunan Þirketin iþlem sýrasýnýn, finansal ve faaaliyet durumunu deðerlendirilebilecek þekilde tüm finansal raporlarýný Teblið kapsamýnda eksiksiz ve olumlu/sýnýrlý olumlu olarak yayýnlanmasýný müteakiben yapýlacak deðerlendirmeye kadar Pay Piyasasý Yönergesinin 30. maddesinin "Yönetim Kurulu, iþlemleri geçici olarak durdurulan sermaye piyasasý aracýyla ilgili olarak belirsizlik hâlinin giderilmesi için ilgili ihraççýya, Yönetim Kurulu karar tarihinden itibaren en fazla altý ay süre verebilir. Yönetim Kurulu, süre sonunda ilgili mevzuat hükümleri doðrultusunda sermaye piyasasý araçlarýnýn yeniden iþleme açýlmasý veya iþlem görmekten men edilmesi hususunda gerekçeli kararýný verir ve KAP'ta duyurur" þeklindeki beþinci fýkrasý kapsamýnda kapalý kalmaya devam etmesine iliþkin Borsa Yönetim Kurulunun 03/04/2017 tarihli kararý kapsamýnda Þirketin söz konusu altý aylýk süre içinde tüm finansal raporlarýný Teblið kapsamýnda eksiksiz olarak yayýnlamadýðý anlaþýldýðýndan, Pay Piyasasý Yönergesinin 30. maddesinin söz konusu beþinci fýkrasý ile Kotasyon Yönergesinin kottan çýkarma þartlarýný düzenleyen 23. maddesinin birinci fýkrasýnýn "Ortaklýðýn kamuyu aydýnlatma yükümlülüklerini yerine getirmediðinin tespit edilmesi" þeklindeki (a) bendi,
Þirket içinde bulunduðu finansal durum nedeniyle faaliyetlerini devam ettiremediðinden ve þirketin sürekliliði hakkýnda belirsizlik söz konusu olduðundan, Kotasyon Yönergesinin kottan çýkarma þartlarýný düzenleyen 23. maddesinin birinci fýkrasýnýn "Ortaklýðýn faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sýkýntýsýna düþmüþ olmasý" þeklindeki (d) bendi,
Borsa tarafýndan talep edilen bilgi ve belgelerin verilmemesi nedeniyle Kotasyon Yönergesinin kottan çýkarma þartlarýný düzenleyen 23. maddesinin birinci fýkrasýnýn "Borsaca istenecek bilgilerin verilmemesi" þeklindeki (b) bendi
kapsamýnda, Þirket paylarýnýn Borsa kotundan çýkarýlmasýna karar verilmiþtir.
**TEPAS***BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( Ýþlem Kodu-Bülten Adý Deðiþecek Pay )
25.07.2014 16:06
*** Ýþlem Kodu-Bülten Adý Deðiþecek Pay: Borsamýz Geliþen Ýþletmeler Piyasasý'nda iþlem görmekte olan "Tepa Týbbi ve Elektronik Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Þ."nin ticaret ünvanýnýn "Menba Holding A.Þ." olarak deðiþmesi nedeniyle, Bülten adý 26.07.2014 tarihinden itibaren "Menba Holding" olarak deðiþtirilmiþ olup mevcut "TEPAS" iþlem kodu ise 01.08.2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "MENBA" olarak deðiþtirilecektir. ***
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=373480
BIST
gittimi þimdi bizim paralar ?
Yer Ýmleri