Bu fiyatlar yakýþmýyor sana...
Sabýr ve zaman en iyi ilaçtýr..her þeye iyi gelir...onun için sabrýmýzý test etme ...
2 gundur hisse gidecek gibi olunca ,halk yatirimdan tek kademe satisa 40-50 bin lot koyup takoz yapan bir ....sahsiyet var,burayi okuyorsan ,haftaya da koyar misin o mali...
Iþin özü kendileri çalýp kendileri oynuyorlar arada giren kurumlar onlarda kendileri deðilse ertesi gün satýp çýkýyor ya zararýna yada bir kademeye.... Bu arada dökülenleri topluyorlar sanki endekste kýrmýzý görürsek yeniden bir aþaðý yapabilir ama eðer ki gitmeye niyeti varsa artýk buralardan yukarý yapmalý. Yoksa mal kaptýrabilirki þahsen ben alýcýyým aþaðýlardan
ytd.
yazdýklarým çizdiklerim tamamen kendi bakýþ açýmdan yapýlan iþlemlerdir...
asla yatýrým tavsiyesi içermediði gibi herkes kendi yatýrým kararýný kendi vermelidir....
Son düzenleme : gokhan2180; 19-10-2017 saat: 15:58.
spek efendi hemen takozu koyuyor gitmesini istemiyor heralde.
hemen takoz elinde gitmemesi için elinden geleni yapýyor.
Mal toplu isbank vakýf garanti halk ykb ziraat ak deniz finans bakýn bu mallar benim deðil yakýn zamanda sert yukarý
Bekliyorum zaten ocaktan sonra metro baba silip süpürecek bence tahta hazýrlanýyor hedefimi 4 TL'ye
Yükselttim ellerinde yüklü Lotlarý olanlar düþünsün ben günlük her gün min 10 max 30 lot alýyorum
Biriktirmeye devam eðer iyi bilanço gelirse tavan serisi de olabilir ya da ocaktan sonra b olunca galip
Baba zaten toplar girmediði bir tek krgyo kaldý ytd bekleyip göreceðiz taktik hergün ayný satýþa mal yýð alýþý boþ göster![]()
Yer Ýmleri