Ben tahta yapicisinin rakamlarý diye kiziyordum. Ona karþý ise özür.
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kagýdýn neden tüm olumlu temel ve teknik verilere karþý gitmedigini anlayan veya açýklayabilecek olan varmý....
............un tahta yapýcýsý 1.8x maliyet var .......... min herifi senin ............ keyfinimi bekleyecez aylarca.
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
Hiçbir mantýðý yok, adamlar öyle istiyor. Dolaþýmdaki lot sayýsýnýn en az %80'i onlarda olduðu için süründürüyorlar. Canlarý ne zaman isterse o zaman prim yaptýrýyorlar. Önceki sayfa da yazdýðým diðer hisseler de aynýsýný yapýyorlar. Grafiklerine bakýlýnca zaten dejavu yaþýyorsunuz.
Her hisse bir gün hak ettiði yere gelir. Ekrana her dakika bakmanýn bir anlamý yok. Bu spekciklerin en büyük hüneri olumsuz bir algý oluþturulup bundan ekmek yemek istemeleri. Dikkatli olmakta fayda var.
Kesinlikle katýlýyorum malýn çoðu onlarda ve grup dýþý mal dökülmesini bekliyorlar þuanda krgyo her rasyosuna göre
Alýnýp sabýrla beklenecek kaðýt sadece ekraný kapatýn vadenizi belirleyin ve iþinize gücünüze bakýn aklýna þu gelsin
Kartal'da horizonda dairelere ortaðým güre de termal tesislere ortaðým ve birde Kilyos'ta arsaya ortaðým iç kaynaklarda nakite ortaðým ve þirket karlý kara ortaðým günlük iþlemlere odaklanmayýn krgyo 2.5-3.5 arasý hakediyor
Ben hergün alýyorum küçük küçük ve hedefim vadem 1 yýl fiyat 3.5 tl ytd
Yer Ýmleri