þirketin konsolide bilançosu yok.
Evet konsolide olmayan bilanço yanlýþ yazmýþým ama herþeyin
Bir bedeli var bizim menkulun lisansý bile gidebilir yarýn bunu
Bir araþtýrayým bakalým insider trading varmý ?bence varrr ytd
"yatýrým tavsiyesi olarak asla deðerlendirilemez"[/QUOTE]
Dün 1,67 den almýþtým. Karý 45 milyon sanýyordum o nedenle aldým.10 Milyon olduðunu duyunca bu sabah alel acele 1,62 den zararýna sattým. Çünkü mevcut verilere göre diðer gyo larýn 2 katý bir fiyat sözkonusu.Yani defter deðeri 1,60 TL. iken fiyat 1,62 TL. Yani defter deðerinden iþlem görüyor.Oysa diðer gyo lar defter deðerinin yarýsýndan iþlem görüyor.Borsa bu , ne olacaðý belli olmaz ama ben huzursuz oldum ve satarak defter deðeri 10,61 TL. olup fiyatý 4,61 TL. olan Pagyo hissesi aldým. Hissede olanlara bol þanslar dilerim.
Geçmiþ olsun. Bakalým sonunda bize ne olacak.. Ytd
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saðol muhabere kardeþ. Önce 45 Milyon açýkla , hisseleri 1,90 TL. ye kadar çýkarýp millete kilitle sonra karýný 45 deðil de 10 Milyon olduðunu açýkla. Doðrusu benim midem bulandý.Borsa sürprizlerle dolu belki bu da yükselir ama ben zararýna verdim.Maceraya giremem. 10.000 hisse almýþtým 1,67 den. Bu sabah 1,62 den verip 500TL. zararý sineye çektim. Acele edip iyice araþtýrmadan yapýlan alýmlarýn sonu hüsran oluyor.
Bizim denen py(piyasa bozucu )varken kaðýtta herþey mümkün yatýrýmcý olsan girer misin?
Spek olsan girer misin ?her yükseliþte tahtaya yüklü satýþ yap neymiþ py baþka aracý kurumlarda
Py yapýyor bakýn izleyin tahtayý bozucu iþlemleri var mý ?git galip Öztürk'e alsýn bütün malýnýzý
Sizde kurtulun bizde sizden kurtulalým þimdi 350000 tl kar farký nerede bunu arýyoruz yani bu kar
Buharlaþtý mý ?ytd
gure ye deger dusuklugune dair karsilik ayirmislar 30 milyon TL yi ??? durum bu
kar var ama yok[emoji4] sapkadan tavsan cikarma hikayesi !!! terbiyesiz adamlar
Bu arada sn. by akýl defter degeri konusunda yaniliyorsunuz , onu da ifade edeyim. buranin bilancosu ile pagyo ayni yontemi kullanmiyor.
ekspertiz degeri bilancoya dahil edilirse defter degeri 0.65 gibi oluyor , bilginize !!!
"yatýrým tavsiyesi olarak asla deðerlendirilemez"
Haklýsýn sayýn bay Hayek. Çünkü benim Bigpara sitesinden baktýðýmda defter deðeri piyasa deðeriyle ayný gibi görünüyor. Diðer gyo lar defter deðerinin yarýsý fiyatta , ozaman bunun da 0,80 TL. olmasý lazým diye düþünüp hýzla satmýþtým. Dediðin gibi , bilançoya yansýmayan, artý bir deðer sözkonusu herhalde.Çünkü 1,62 TL. de düþmeyip direniyor.. Ne olursa olsun ben boyumun ölçüsünü alýp çýktým.Daha da bulaþmam. Kötü sürprizleri bünyem kaldýramýyor.
Yer Ýmleri