Buralara gelmesi de Bizim Menkul un satýþlarýndandýr unutmayýn.
HUAWEI MT7-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Buralara gelmesi de Bizim Menkul un satýþlarýndandýr unutmayýn.
***Þahsi görüþlerim beni baðlar. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýn ,zarar edebilirsiniz.
bizim menkul bu hissenin piyasasý bozan kurum bizim menkul güven olmaz dün aldýðý yarýn satar önceden yaptýðý gibi
SM-G710 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
krgyo 5,40 kadar yolu var
Burada yapmýþ olduðum yorumlar ve görüþler beni baðlar yatýrým tavsiyesi deðildir.@erbeyim63
Ýnanmak için güzel bir gündeyim lütfen ikna eder misin? Þahsen teknik iþe yaramýyor bu hissede bunu biliyorum. Hacim sorunu yaþýyor azýcýk reklam yapýlsa belki gider ama þu hali ile yoruyor insaný
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.60 geçemez haber olmadan hiç atlamayýn elinizdeki parayý alýrlar çok sýð hisse haber olmadan götürmezler twitter hasan adýnda biri sürekli reklamýný yapýyor dikkatli olun
SM-G710 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissedeki fikrimi söyleyeyim.Þu an C grubundayýz,eðer bu firmayý B grubuna sokmak isterlerse o zaman hacimli yükseliþler olabilir. Bilançosuna banka borcu olmayan,nakdi ve stoklarý bulunan ender firmalardan.Buralarý haketmiyor ama dediðim gibi birilerinin el atmasý lazým.
***Þahsi görüþlerim beni baðlar. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýn ,zarar edebilirsiniz.
C den b ye geçmeyi önce patron istemeli o zaman olur bu hacim ve hissenin ilerlemesi ancak ben megapta da buna benzer bekledim hacimsiz ama þimdi geldiði nokta görünüyor. Önemli deðil benim vaktim çok 2023 olmadý ömür yeterde 2071 olmadý torunlara emanet
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri