Körfezde bir tek ben varým herhalde
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Körfezde bir tek ben varým herhalde
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne beklentilerimiz vardý![]()
Bu kâðýtta kimseler kalmamýþ GYO hisseleri yukarý gidiyor bu alýnýr mý buradan yukselir mi acaba
bende gyo sektorunu inceledim pegyo aldým bugun iyi yukseldi bu krgyo ucuz olmasýna ragmen yukselmez boþ hisse ne haim var ne spek var alan yok alýcý yok boþ kagýt sabahtan beri 20 000 lot hacim yapmýs ölü ise yaramaz hem dandik cunku c grubu
yok vazgectim dediginiz gibi is yok bunda yukselmez geberik gyo kagýdý baska hisse aldým tercihimi yunsadan pegasus tan yana kullandim ve dogru yapmýsým onlar yukselirken simdi baktýgýmda bu dusmus .grafige gore gorunen 1 tl oraya indigi zaman alýrýz bunu grafigine baktým 1.50 ye dogru gitme ihtimali %5 1 liraya inme ihtimali %95 bende 1 tl yi bekleyecegim
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
katýlýyorum 0.98 yýllýk dibi oraya inip cift dip yapacaga benzer ordan alýrýz aynen
o kadar ölü bir senetki yukarý gidip hacim yapamayýnca alta yazana hemen malý verip hacim yapýyor hic kacýrmýyor yazana hemen malý verip bosaltýyor ben 0.98 e alarmý kurdum oraya gelmesi cok yakýn gibi grafigi asagýya kýrdý cift dip yapar ordan alýrýz baska yoruma gerek yok
noluyo buna 45 çýkmýþ doverek 20ye salmýþ...
Yer Ýmleri