Halka açýklýk 8.1 oldu 1,86 ortalama ile b grubu ocakta garanti gibi hayýrlýsý Sabrý olan kazanabilir klgyo bununla ayný fiyattaydý arada makas açýldý hayýrlýsý az bir portföyle beklemeye devam bütün tanýdýklar sattý kimsede mal kalmadý ytd
Halka açýklýk 8.1 oldu 1,86 ortalama ile b grubu ocakta garanti gibi hayýrlýsý Sabrý olan kazanabilir klgyo bununla ayný fiyattaydý arada makas açýldý hayýrlýsý az bir portföyle beklemeye devam bütün tanýdýklar sattý kimsede mal kalmadý ytd
Bilanço geldi pek te iç açýcý deðil ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
KRGYO Solo 2017/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 4943275 Yýllýk Deð%:-84
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hedef 2.23 ytd bilanço kötü sahibi mal çakýyor
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyse bugün çýkmýþtým bu forumdaki ky ALLAH emanet olun karcebe yakýsýr iþallah daha ileri gider kazanirsinýz bu gün itibari ile klgyo girdim bilançosu iyi gelecek diyorlar iþallah oda böyle fos çýkmaz tekrar görüþmek isteðiyle...
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bekliyorum dostum[emoji3]
HUAWEI MT7-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***Þahsi görüþlerim beni baðlar. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýn ,zarar edebilirsiniz.
Bizim güzel baský yapmadan satmýþ. Her kademeden 5.000 - 10.000 lot. Bilanço az geldi gibi. @yav_tan bilançoyu yorumlayabilir misin?
Patron mal çýkmýyor yanýlýyorsunuz halka açýklýk artýrýlýyor
Kaðýdýn grubu b olacak ve daha sonra a grubu olacak sermaye artýrýmý gelecektir bilanço kötü deðil sadece satýþlar gure ve horizon yetiþmedi ocakla beraber bizimin py yapýcýlýðý bitecek ...
Ýç kaynaklarda 25 milyon var 9-12 aylýk bilançolar büyük bir artýþ yapacak ve sermaye min 122 max 198 olacaktýr 2017 krgyo yýlý elimde az olmasýna raðmen tutacaðým eðer sattýðým 2,50 dan 20-30 birim aþaðý gelirse sattýklarýmý yerine koyacaðým ..hayýrlýsý olsun son hareket bilanço hareketi deðildi tahtada ki spekler yaklaþýk bilançolarý bilirler yarýn son dökülmeleri saðlayýp devam edecekler 3,5-4 sabýr acý meyvesi tatlýdýr ytd
Yer Ýmleri