Hacim ve hareket alaný daraldý..
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacim ve hareket alaný daraldý..
Þirketin projeleri bitti ve hepsi satýþta buralardan gelecek nakit deðerlemelerle beraber 110-130 milyon civarý bir nakit potansiyeli var bunun dýþýnda þirket halka açýklýðý artýrmaya çalýþýyor büyük projeler için önce b sonra a grubu olmak için gerekenler yapýlacaktýr bunun için sermaye artýrýmý yapýlmasýný bekliyorum fiyat halka açýklýk ve sermaye artýrýmlarý ile güzel beklentiler devam ediyor ben 2,5 civarý çýktýðým kýsmý yerine koyuyorum hergun cüzzi miktarda yeni hedefim 3,5 vadem 12 aylýk bilanço ytd
bu hisse endeks terso olmaya baþlayýnca kimbilir nerelere geleceðini kestirmek zor deðil. bu endekste bile 3-5 kat artan kaðýtlara raðmen buralarda sürünmesinden, potansiyele sahip olmadýðý belli oluyor. bunun yerine endekse raðmen prim yapmamýþ bir sürü senet var onlara yelken açmak en doðrusu, gideri baþladýðý yerler 1.2x-1.3x lar gibi duruyor. ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
2 ay önce 2,18 den vermiþ idim,para kazanmýþ idim ordan 2,60 lara gitti.110,000 endekste þu anki fiyatlar bana uygun geldl.1,94 ile giriþ yaptým.herkese bol kazançlar..
2.05 dedi...geri geldi..
3 gundur hisse gidecek gibi olunca ,1,95-96 kademelerine 50-60 bin lot yazip baski yapan bi isbilmez vardi,lotu erimeye baslayinca ne yapacagini sasirdi![]()
kýsa metrajlý film yine oynandý gelenlere çaktýlar malý yazýk ....
sanýrým yukarý kademelere kendi mallarýný yazýp alýyorlar alt kademeye gelenlere veriyorlar...yukarý dogru sürüp müþteri çekiyorlar gibi ytd
Yer Ýmleri