Originally Posted by
yav_tan
Niyahet cezamýz bitti ve aranýza döndüm bir çok yazýyý okudum bazý arkadaþlar hisse hakkýnda pek bilgiye sahip deðil.bizim menkul spek deðil hisse c grubu olduðu için bizim menkul piyasa yapýcý þirket halka açýklýðý artýrýcý politika izliyor son altý aylýk að ort fiyat ve halka açýk miktarý ile belirleniyor.
Hisse 2.64 max deðeri gördükten sonra düþmeye baþladý özellikle iþ vakýf garanti gedik ak finans gibi bir kaç kurum daha var organize þekilde kaðýdý düþürüyorlar nereden kimler vasýtasýyla yapýldýðý tarafýmdan biliniyor ve iþlemleri izliyorum ...hisseyi b grubuna sokmamak için aþaðý çektiler bakýn aþaðý çeken kurumlar hep ayný bizim menkulde py yapýcýlýðý adý altýnda mecburun alýyor bu da halka açýklýðý azaltýyor ve ayný zamanda ort aþaðý çektiði için b grubu olamama riskini artýrýyor ....ben herþeyi biliyorum ve devam ettikleri taktirde baþvuracaðým kurum belli canlarý fena yanacak ellerinde ki lotlar ve maliyetler belli bakýn iþbank vakýf garanti halk deniz ykb ziraat bu kurumlarýn maliyeti yüksek bizim 2.20 civarý 1 milyon lottan fazla satmýþtý... organize iþler var ve ben nereden hangi kurumlardan kimlerin ne amaçla yaptýðýný biliyorum ve izliyorum onlar ne demek istediðimi anladýlar gerisi mi bekleyip göreceðiz þuan að ort 6 aylýk 1.85 civarý sanýrým 1.75 civarý kalýrsa aralýk sonuna kadar b grubu aksi taktirde c grubu devam zaten amaç c grubu olarak kalmasý neden mi o da bende saklý yakýnda þirkete bazý sorularým olacak bakalým ne cevap verecekler

)) ytd
saygýlar... biz bilmiyourz ne olduðunu ama bilen varmýþ...
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
Yer Ýmleri