napacaklarsa bu kadar ellerinde , amaç yukarý sürüp piyasaya vermek deðil mi sonuçta?
napacaklarsa bu kadar ellerinde , amaç yukarý sürüp piyasaya vermek deðil mi sonuçta?
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
artýk sýkýntýdan senaryo üretmeye baþladým.
senaryo 1. 2.60 lardan bizim milyon lotu bu ekibin eline verince ekip sinirlendiki beklemiyorlardý galiba ve aþagýya çektikçe çekerek ellerindeki yüksek maliyetin ortalamasýný düþürmeye çalýþýyorlar bizim de tekrar mal almamaya çalýþtý ki sebebi açýklýk oranýný artýrmak için baktý olmuyor diger ekip kýzgýn arada alýyor fakat çok istekli degil..
senaryo 2. milyon lotu eline alanlar bizim e dedilerki madem verdin sen tahtaya bir daha girme biz saldýlça salalým yukarýdan sana verelim.
þahsi senaryolarýmdýr sadece beni baglar..
2,15 e gelsin abi alsýnlar lotlarýný benden
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
bence onlarýn derdi biz ky ile degil bak takasa bizim gedik zaten patron diger 3-4 kurum þu andaki etkin grup aþagýlardada çok mal yok aslýnda dedim ya bu muhtemel bir bilek güreþi yada baþka etkin bir spek bu gruba siz malý çekin aþagýya ucuzlatýn bu arada düþen olursa toplayýn tahtayý hazýrlayýn ki tek rakipleri bizim ve gedik olsun
valla senaryo çok bende bakalým hangisi tutacak...ytd..
sayýn yavtan zaten çogu ayný ekip kagýdý burdan 2 lere dogru atak yaptýrsalar zaten bir çok ky daha dökülür yukarýdaki kurumlardaki tüm lotlar spegin degil senin benim gibi ky lerde var bence bir &10 -15 yaptýrsalar muhtemelen çogumuzda gideriz geriye bizim ve gedik kalýyor bunu demek istiyorum..ytd..
Þirket yerinde kar kasada iç kaynaklarda nakit var satýþa hazýr arsa var be stokta daireler var ve bitmiþ
Devremülkler var yani beklenti var kredi yok açýða satýþ yok bakýn vakýf bugün tahta bir kademe alýndý mý
Hemen satýþ yapýyor kaptýrrrrrr gari mallarý ver zararýna alttan alacan ya ytd)
çok konuþtuk galiba birisi hemen 1.50 ye 15000 lot koydu
Yer Ýmleri