-

Originally Posted by
el_paso
bende onu diyorum bütün olumlu şeylere rağmen çıkmıyor, çıkamıyor. 1,91-92 bandını kıramadı bir türlü
sn yav_tan da benim gibi bu gudubetin eskilerinden,bu hissenin aylarca 1,30-1,40 araliginda hacimsiz surundugune o kadar alismisiz ki,size gore cikmamis olabilir ama bizim icin buralar guzel yerler
-

Originally Posted by
pascha
sn yav_tan da benim gibi bu gudubetin eskilerinden,bu hissenin aylarca 1,30-1,40 araliginda hacimsiz surundugune o kadar alismisiz ki,size gore cikmamis olabilir ama bizim icin buralar guzel yerler

Sn pascha arkadaş yeni ama o krgyo ve beklentilerini zamanla anlayacak avgyo kront bak.bakalım karları ne kadar ne kadar prim.yapmışlar bekle gör izle gör ytd
-
ABD'de Zarrab'ın hakiminin kovulması hisseye etki eder mi? Malum aynı davada kuveytturk üzerinden ışid e para aktarıldığı iddia ediliyordu. Bence hisse üzerindeki bir baskı da buydu.
-
Günaydın hayırlı sabahlar bol kazançlar.
-
Bu aralar uyku modundayız genel kurula 12 gün kaldı orada bakalım neler açıklanacak ...spek amca gelecek nakitleri bizimle paylaşmak istemiyor anlaşılan ama gelecek nakitleri biliyoruz ve bu nakitleri bekliyoruz ytd
-
Bak güzel abicim aylardır takip ediyorum kaptırdığın lot sayısı en az 50 bin sen böyle yaptıkça iyice kaptırıyorsun eşşek yüklü değilken götürmelisin... Başlığı okuyan bile yok sen anladın onu
-
-
Kağıt 1,90 üzeri atıp 3 gün kalsın yeni trend başlamıştır demektir ..ya da genel kurul öncesi 2,50 ler test edilebilir aslında bu karla 3,5-4. Olmalıydı ama gelecek haberlerle gidecek gibi hayırlısı olsun ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri