Bu hisse geleceði olan fiyatý diplerde bist b grubuna hatta a grubuna geçme potansiyelini satýn almamýþ karý devamlý artan nadir hisselerden. Dünkü haberi kimse dillendirmedi Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 01.02.2018 tarihli kararý ile Þirketimizde Yatýrýmcý Ýliþkileri Bölümü Yöneticisi
veKurumsalYönetim Komitesi Üyesi olarak istihdam edilmek üzere 01.02.2018 tarihi itibariyle Sayýn Þakir DUMAN’ýn
atanmasýna oybirliði ile karar verilmiþtir.
Þakir Bey i araþtýrýn derim boþuna geçirdiklerini düþünmüyor uzmanlýðýný göstererek hisseyi hakkettiði fiyata getireceðini düþünüyorum.
bu piyasa degeri , 12 aylýk bilançoya dar gelecek. bilançolarin açýklanmasýna da çok zaman kalmadi max. 40 gün sanýrým.
beklemeye deðer😊
# yatýrým tavsiyesi deðildir #
Þahsen uzun vade yatýrýmcýsý olarak bu hissede hatýrý sayýlýr beklentilere sahibim. Þakir bey e mail bile attým sizede öneririm hissenize sahip çýkýn.
Sayýn Þakir Duman;
Yeni görevinizin hayýrlara vesile olmasýný dilerim. Krgyo hissesini hakkettiði yerlere getirmek için elinizden geleni yapacaðýnýzý düþünüyorum. Bistte A grubunda iþlem yapýp yurt dýþý borsalar dada iþlem yapar hale getirmeniz dileðiyle.
![]()
ve olmasi gereken
# yatýrým tavsiyesi deðildir #
Bugunun ozeti; Farkli araci kurumlarda dagitilmis hisselerin bir araci kuruma devredilmesinden ibaret gibi duruyor.
Yer Ýmleri