Uyuþturdular kaðýdý,resmen mal yedirme operasyonu var.1.78-1.79 a getirip gidecek görüntüsü verip gelenin kucaðýna veriyorlar gibi bir hava sezdim.Bunlarin 3 aylýk bilançodan ümitleri yok galiba.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Uyuþturdular kaðýdý,resmen mal yedirme operasyonu var.1.78-1.79 a getirip gidecek görüntüsü verip gelenin kucaðýna veriyorlar gibi bir hava sezdim.Bunlarin 3 aylýk bilançodan ümitleri yok galiba.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yolcu yolunda gerek...
Artýk hareket zamaný yaklaþtý hayýrlýsý hedefim 2,5 tl ytd
2.5 ilk hedeftir sonrasýna geçebilecek mi bakalým
Arkadaþlar elinde KRGYO olan ve Ýstanbulda oturan varmý ?
Maksadýn yüceliði ,yolun sýkýntýsýndan belli olur. HZ.MEVLANA
Yav-tan kardeþ sende görmüþsündür 20-21 mayýsta Ýstanbul da Gayrimenkul fuarý Arap-Türk zirvesinde buluþuyor. Özellikle körfez ülkeleri ön planda olacaktýr. Eðer o tarihte gidebilirsen dostum KRGYO standý var mý varsa ellerindeki hangi gayrimenkulleri pazarlýyor Araplarýn portföye yaklaþýmý nasýl, bi þeyler öðrenebilirmiyiz diye düþünmüþtüm. Dünde Beyaz tv de yöresel yerleri gezen bi program vardý oda Yalova bölgesini tanýtýyordu. Spiker konuþtuðu iþletmecilere Arap müþterilerin çokluðunu memnun olup olmadýklarýný soruyordu hepside ''çok memnunuz onlarda buralarý çok seviyorlar'' diyorlar.Hem Kartal hemde Güre için Araplar hazýr müþteri gibi ...ytd
Maksadýn yüceliði ,yolun sýkýntýsýndan belli olur. HZ.MEVLANA
Þuan þehir dýþýndayým ama o tarihlerde istanbulda olursam giderim tabi ki ama þuna emin ol ki horizon ve güre tesislerinde hatýrý sayýlýr bir nakit giriþi olacak 3 aylýk bilançodan ziyade 6-9-12 aylýk bilançolar iyi gelecektir ...kilyos arazisi de heran satýþa çýkabilir yeni projeler açýklanabilir hayýrlýsý olsun ytd
Yer Ýmleri