2.05 hareketinden sonra bu hareketini anlamlandýramadým hala..
2 saattir tahtaya coluk cocuk musallat oldu,satis kademesindeki lotlari 3-5 saniyede bir emir iyilestirme yada kotulestirme yapiyorlar...
Aranýza katýldým,artýk hayýrlýsý diyelim.Banka borcu olmayýp 27mio nakiti olan firma için daha ne diyelim.Satýþa hazýr stok daireler de cabasý...orta uzun vadede mutlaka iþ yapacaktýr düþüncesindeyim.
HUAWEI MT7-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***Þahsi görüþlerim beni baðlar. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýn ,zarar edebilirsiniz.
Ata yatýrýmdan alan siz misiniz?
[emoji3]
LG-H850 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Phillip Capital den aldým
HUAWEI MT7-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***Þahsi görüþlerim beni baðlar. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýn ,zarar edebilirsiniz.
Baya yüklü girmiþsin hisseye dostum,seni dökmeden götürmezler artýk...
Kahkahkah
LG-H850 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Yer Ýmleri