Karþýlýklý iþlemler gibi geldi bana aradan gelecek malý almak istiyorlar gibi ytd
Karþýlýklý iþlemler gibi geldi bana aradan gelecek malý almak istiyorlar gibi ytd
Gedik iyi mal toplamýþ,takasta 2. Kurum olduðunu düþünürsek alýmlarýnýn devamý haftaya olumlu yansýyabilir...
![]()
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Gediðin 2. Kurum olmasý yanýltmasýn o istiraklerin hisseleri
Ayný bizimin py yapýcýlýðý anlamýnda sattýðý hisseler gibi bu gün alan spek ya da bir oyuncu ama ben yatýrýmcý olmasýný isterim onumuzde ki hafta 2 li rakamlara merhaba deyip kalýcý olmasýný bekliyorum artýk ytd
Haftaya 2 li fiyatlara geçebileceðini sanýyorum 3 aydýr yatay da kaldý 6 aylýk bilanço sürpriz yapabilir güre açýlacak gelecek ay ve horizonda 40-60 milyon tllik bir potansiyel var bu sene iyi prim yapmaya aday yeni projeler için sermaye artýrýmý olacaktýr geçmiþ yýllar karý ile 2017 de oluþacak karlardan bedelli veya bedelsiz ya da ikisi birden mümkün bekleyip göreceðiz hedefim 2,5 ve vadem 2017 12 bilanço ytd
Gedik yine zararýna mal veriyor vay gedik vay 58 bini verdi 29 bin lot kaldý ver gedik ver sende para çok her trade de 3-4 bin TL býrakýyor ytd
Son düzenleme : yav_tan; 15-05-2017 saat: 16:22.
Yer Ýmleri