Bugün ozgyo tavan oldu 3 aylýk karý 691 bin bizim ki 3,5 milyon 12 aylýk sermayenin yarýsýndan fazla kar var krgyo pýrlanta az kaldý zamaný hissemizin deðerini ve kýymetini biliyoruz ve bekliyoruz hayýrlýsý olsun ytd
Buna anlam vermek zor. Grafik iyi bilanço iyi kötü olacak hiçbir þey yok ama kaðýt gitmiyor.
HTC One_M8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elinden tutan olmadý , hayret birþey...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Horizonun önünden geçtim bayaðý oturum gördüm ticari alanlardan kiralananlar var bir kaç ay içinde bayaðý satýþ bekliyorum ayrýca güreden de güzel haberler gelebilir bu nakitleri spek amca paylaþmak istemiyor ama bilançoya girecek o nakitler biz de bunu biliyoruz hayýrlýsý olsun ytd
35 bini 1.83 yýðan maloðlu mal ya bu tahtadan haberin yok yada hakkaten maloðlu malsýn...
Son düzenleme : yav_tan; 22-05-2017 saat: 18:43.
Krgyo culara selam... 1.24 ten alýp iki saat içinde 1.32 den satmýþlýðým var bu kaðýdý...Uzun bi aradan sonra baktým iyi bir trend oluþturmuþ..Elimde yok þu an bekleyen iyi kazanmýþtýr... Lot u az olduðu ve ucuz oluðu için dahada kazanmaya devam eder ..Tek sýkýntýsý biraz sýð olmasý oda normal kaðýdý az..Buralar alýmada uygun gibi 2.05 üstü kapanýþ yaparsa iyi kar býrakýr gibi..Herkese bol kazançlar..Yatýrým Tavsiyesi Deðildir....
Yer Ýmleri