17 bin alýcýya karþýlýk 230 bin toplam satýcý var gülüyorum bu tahtada ki speðin ya aklý ya da parasý yok)) ytd
17 bin alýcýya karþýlýk 230 bin toplam satýcý var gülüyorum bu tahtada ki speðin ya aklý ya da parasý yok)) ytd
Acemice hareketler yapýyor..nereye kadar bakalým böyle gidecek.biraz daha gelirsen aþaðý beraberce toplarýz spek efendi
HUAWEI MT7-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***Þahsi görüþlerim beni baðlar. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýn ,zarar edebilirsiniz.
Çivi çaktý 1.70 lere git gel adana 5saat hesabý
HTC One_M8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa kuralý tahta hangi kademelerde yoðun ise (alýþ -satýþ) tarafýnýn hangisi çok fazla ise o yöne gideceði ihtimali yüksektir.
Ben güre tesisleri haberleri ile harekete baþlayacaðýný düþünüyorum .ytd
2016 sonu itibariyle sadece horizonda 62 milyon tlik bir deðerleme var ofis maðaza ve daireler yani sermaye kadar nerdeyse arsa ve güre hariç iþte bütün mesele bu kaðýt 1,74 de halka açýk hisse deðerleri 7200.000.00 tl civarý yani horizonda ki 3-4 daire fiyatý kadar sermayesi bizim 1 1,5 katýmýz olup bizim yarýmýz kadar kar açýklayan gyolar uçtu gitti biz ise 4 aydýr yatayda devam 2017 12 aylýk bilançoya kadar ben þahsen krgyo da olacaðým ytd
Galip(metro) gyolarý sever bizim takasý toptan almasýn![]()
ytd
Anlaþýlan tekniðine uyup 1.68 i görecek..
Alan yok, satani .......
Formasyonu devam ediyor..
Discovery cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri