Bilanço dan az cok anlýyorsanýz eðer cevheri görürsünüz.mali verilere ek olarak baþta b grubu isteði de gelirse, gayet iyi bir kazanç saðlayacaktýr inþallah...
HUAWEI MT7-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***Þahsi görüþlerim beni baðlar. Yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýn ,zarar edebilirsiniz.
2017 yýlýnýn kaðýdý olmaya aday yeter ki nakit potansiyelleri kasaya girmeye baþlasýn güzel haberler ile destekli bir yükseliþ devamý beklenebilir ytd
hayýrlýsý herkese iyi bayramlar saðlýklý huzurlu ve mutlu
Mektebim okullarý bu öðretim yýlýnda horizonda açýlýyor bir okul açýldýðýnda diðer alanlara yansýmalarý olur restoran gibi cafe gibi ticari alanlarda kiralamalarve satýn almalar olabilir ytd potansiyel toplam 100-120 milyon tl
Metro (galip)toptan kaldýrýr mý tahtayý kendisi inþaat iþleri yapýyor al sana hazýr þirket borsaya açýk hayal kuralým belki gerçekleþir metro sýra ile gyo sektörüne giriyor hayýrlýsý tahtamýza bekliyoruz ytd
Horizon bitti körfez bitti bitecek ortada bi arsa kaldý þimdi ne yapacak bu þirket körfezde ki devremülkler satýldýktan sonra düzenli gelir getirecek bi þey varmý bilgi verebilecek varmý teþekkürler
Bir deðerli arkadaþ özelden b grubu için gerekli fiyat ve halka açýklýkla ilgili fikrimi almak istemiþ þuan ki sermayemiz 66 milyon tl halka açýklýk bugün itibarýyla 6.56 bu da sermaye ile çarpýnca 66 milyon*6.56:4329600 lot yapýyor b grubu þartý da 10 milyon ÷4.329600:2.30 tl aðýrlýklý ort fiyatý çýkýyor.halka açýklýk artmazsa eðer ki ben biraz daha artacaðýný düþünüyorum.
1 ocak 2018 itibarýyla büyük ihtimal b grubu olacaktýr krgyo.
Horizon bitti ve yüzde …26 iskontolu alýnan daireler satýþta
Güre tesisleri temmuz baþýnda açýlacak orada da satýþlar devam ediyor ..
Yani þuan þirket sadece nakit potansiyeli ile kasaya para koyma modunda bir de kilyosta arsa var ki onun satýþ kararý alýndý sadece satýþa çýkmasý kaldý ...deðeri hergün artan 3 köprü ve 3. Havalimaný yakýnýnda kilyosta ....
Bundan sonra þirket kasaya girecek nakitlerle önce ki yýllar karý ve yapabileceði sermaye artýrýmý ile yeni projelere baþlayacaktýr ...bunlar hep beklenti bütün kasaya girecek nakitler ve sermaye artýrýmý ile fk þuanda uygun daha da uygun duruma gelecektir orta ve uzun vade iyi prim potansiyeli taþýyan bir þirkettir krgyo kýsa vade hedefim 2,5 orta ve uzun vade 3,5 ve 5-8 tl arasýdýr ..ytd kiþisel düþüncelerimdir
Sayýn yav tan sanýrým hisse ile ilgili en geniþ bilgiye siz sahipsiniz dünkü hareketi yorumlarsanýz sevinirim
Venus_V3_5040 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri