Teþekkür hocam
ASUS_Z010D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teþekkür hocam
ASUS_Z010D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu fiyata gidecek veya bu fiyata inecek kiþilere itibar etmeyin, þirketin ekonomik verilerine ve beklentilerine göre hareket edin. Çünkü speklerin en büyük marifetleri toplum mühendisliði konusunda uzman olup istedikleri kitleyi yönlendirebilmeleri. Þimdi birileri çýkýp hisse aþaðýya geleceðini iddia ediyor. Bu iddiayý desteklemek için hissenin fiyatýný aþaðýya çekiyorlar sonra yatýrýmcýlarda inanmaya baþlýyor. Ayný þey yukarý çýkarken de geçerli.
*** herýfler baþka býrþey deðil 12 býn koydu 1,96 ya ****** þimdiye kadar nýye satmadýn ya ****nýn evladý
basýn bakalým adiler
Ben sattim..2.07 den alip 1.95 den verdim...size kolay gelsin..2500 zarar..
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nerede bu kagýdýn piyasa yapýcýsý nerede patronlarý sýrf birilerinin egosu için neden bu kadar saçma hareketler yapýlmasýna müsaade ediyorlar...hani bu þirket iyiydi hoþtu yatýrýmlarý tamamdý b ye sonrada a ya geçecekti nasýl güven oluþturacaklar yatýrýmcýlarda vallaha anlamak mümkün degil iki gün sonra yükselir 5-10 kademe bakýn hisse yükseldi derler 4.gün ne yapacagýnýz belli zaten adi herifler
inþallah bu tahtanýn altýnda kalýp batarsýnýz düzenbaz ********ler
1.95 kapatmaknicin sattiniz ya satinda satarken cevirdiginiz ****likler gotunuze girsin satin amk larim
Yer Ýmleri