Bu arada Piyasa Yapýcý Bizim Menkul yukarýndan satýp aþaðýdan alýyor ya aradaki fark bilançoya artý olarak yansýyor mudur?![]()
Bu arada Piyasa Yapýcý Bizim Menkul yukarýndan satýp aþaðýdan alýyor ya aradaki fark bilançoya artý olarak yansýyor mudur?![]()
Gökhan 1280 ben ky yim gömlekçi degil... birde tabirim bu tür aþýrý oynayan ve sürekli satýþ baskýsý altýnda olan hisseler için kullanýlan genel bir terimdir... Hissenin çýkmasýný tabiki istiyorum kimseye sattýrmayada çalýþmýyorum fakat sinir bozucu hareketlerine karþý psikolojik tepkimi veriyorum selamlar
Venus_V3_5040 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada sayýn yavtav a þirket ile ilgili verdiði bilgiler vede gösterdiði sabýr ve motivasyondan ötürü tebriklerimi sunarým umarým bu bilgiler ýþýðýnda kagýt hedeflere giderde insanlar biraz moral kazanýr
Pardon yavtan olacaktý
Sabýr etmek gerek sermaye 66 milyon 25 milyon var geçmiþ yýllar zararý çýkýnca kalan 1 e 1 veya 1 e 2 sermaye artýrýmý durumu var ocaða kadar sabreden b yi görür aksilik olmazsa eðer bizim halka açýklýðý daha da arttýrýr sa o zaman a bile olabilir sermaye artýrýmý da cabasý ytd
Son düzenleme : yav_tan; 24-08-2017 saat: 20:40.
Eyvallah
birileri habire sihirli rakamlar döþüyor 3,1,3,1,31 gýdýyorne dýyor acaba
Spek kullandýðý aracý kurumlardan sürekli doldur boþalt yapýyor. Araya küçük yatýrýmcý girerse tokatlýyor.
Yer Ýmleri