Borsadaki en batak 20 kaðýdý listele gözünü kapat birisine bas konfurta kýyasla çok daha iyi prim yaptýðýný göreceksiniz, gerçekten çok garip bir kaðýt
EML-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsadaki en batak 20 kaðýdý listele gözünü kapat birisine bas konfurta kýyasla çok daha iyi prim yaptýðýný göreceksiniz, gerçekten çok garip bir kaðýt
EML-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diger haftada hareket yapmazsa sicarim cikicam cok degisik kaðýt 20 yi saglam direnc yapri gereksiz bi sekilde salak spek
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim de gözümden düþtü bu hisse, çok omurgasýz hareketler sergiliyor. %3 yükeelen endeks hisse ekside, alsýnlar baþlarýna çalsýnlar hisselerini, yatýrmcýlarýna ne temettü verirler nede hisseye destek atarlar, bunlardan hayýr gelmez bu saatten sonra.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Bu tahtaya hakim olan namussuz ve haysiyetsizler çetesi var ben bayram öncesi ilk coþkuda satýp bu çeteden 45 bin aldým ve çýktým 10 altýna gelirse ekmek yedirir maliyetleri yüksek iþ yatýrým güya hep zarar ediyor oysa o baský kuruyor diðer çete üyeleri topluyor ve az karla veriyorlar velhasýl bu kafasýz çete olmasa inanýn hissenin fiyatý bu bilanço ile 15 li fiyatlara gelirdi.YTD
her an orta -uzun düþüþe baþlayabilir..
10.15 altý 9.80 son seviye olur.
tabi bence.
10.81'e 6000 satýþ yazmýþ emenuke
kademelerde200-300 var.
yýrtýk dondan çýkmýþ gibi duruyor.
Þirketimiz, tarýmýn giderek artan öneme sahip olduðunun ispatlandýðý bu dönemde, tarýmsal hammadde faaliyetlerini yürütmek ve uçtan uca entegre çözümler sunacak kuvvetli bir tedarik zinciri oluþturmak amacýyla Döhler Gýda San. A.Þ. ile eþit pay ortaklýða sahip KONFRUT AG TARIM A.Þ.'yi kurmuþtur.
KONFRUT AG TARIM A.Þ. tarýmsal hammaddelerin üretim, tedarik, depolama ve lojistik operasyonlarý ile tarým ve gýda faaliyetleri etrafýndaki endüstriyel gereksinim ve hizmetleri de saðlayacaktýr.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
tarým aþ 5 kuruþa hammaddeyi alýp 10 krþ'a konfurta iteler
knfrt karý iyice düþerken
tarým aþ'de kazandýðý karý enerji giderleri adý altýnda hiç eder
bizim 10 karda böylece 3'e düþer
tabi bu senaryodur.
bu þirketten bu yönetimden artýk olumlu iþler bekleyemiyorum..
Yer Ýmleri