Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
Ben de sizin gibi düşünerek portföy ağırlığını artırdım biraz.
Hem son çeyrek performans hem gıda fiyatlarında son dönemde yaşanan yükseliş beni KONFRT a yöneltti.
Ayrıca pandemi nedeniyle tüm dünyada tedarik zincirlerinde aksamaların yaşandığı bir dönemde bu yönde de faaliyetlere yatırım yapması önemli geldi.
Tabi biz böyle düşünüyoruz diye hisse fiyatı hemen yükselecek demek değil. Borsada böyle olmuyor çoğu zaman. Çok yatırımcı icraatı bilançoda görmek istiyor.
Onlarla aramızdaki fark şu olacak : eğer öngörülerimizde haklı isek biz ucuz fiyattan girmiş olacağız, onlar belki de bizden yüzde 50 daha pahalı girecekler.

İlk çeyrek bilançolar bu kadar yaklaşmışken bu fiyatlarda duruyor olması enteresan.
Valla işin açıkçası bu fiyatlarda durması da işime geliyor, pozisyon artırmaya devam ediyorum.

Amerika'da bir ayda en çok kazandıran sektörler : Gıda - Yolcu Taşıma - Kömür - Yazılım - İçecek - Gayrimenkul
Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.
Aynen hocam, gerek pandemi, gerekse savaş ve diğer koşullardan dolayı tarım ve gdanın ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.
Büyüme hikayesi olup da önemli sektörlerde faaliyetleri olan bir şirket, öyle görüp inandıktan sonra varsın gitmesin hisse.