Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Tribünler dolmadan yavaþ yavaþ yerimizi alalým.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Haberin içeriði ne, ben açamadým.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Þirketimizin 100% iþtiraki Konfrut AG Tarým A.Þ. 2021' de organik ve iyi tarým uygulamalarý ile yetiþtirilmiþ sözleþmeli hammadde tedariðindeki büyümesini yeni üretim sezonunda çilek, elma, nar ve viþne projeleri ile devam ettirmektedir.
2022 yýlý üretim sezonu için, Zirai Hammadde Üretim ve Tedariki Ýþ Birimi altýnda 264 çiftçi ile 100 milyon TL tutarýnda sözleþmeli üretim anlaþmasý yapýlmýþtýr.
Konfrut AG Tarým A.Þ., yeni nesil endüstriyel tarým unsurlarý ile sözleþmeli tarým kapsamýnda saðladýðý finansal desteklere ek olarak beklenen ürün kalitesine ve verimliliðe ulaþabilmeleri adýna, sahadaki uzman kadrosu ile sezon boyunca çiftçilere teknik ve lojistik destek vermeye devam edecektir.
Yeni projelerin eklenmesi ile Konfrut AG Tarým A.Þ.' nin 2022 yýlý içerisindeki taze meyve ve zirai hammadde satýþ kanallarýyla yapýlacak olan organik ve iyi tarým satýþlarýnýn 20 bin tona ulaþmasý beklenmektedir.
Ortaklarýmýza ve kamuya saygýyla duyurulur.
Saygýlarýmýzla,
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Ala ala bir baktým portföyün 1. hissesi oldu.
Daha nereye kadar alacaðým ben de bilmiyorum.
Tahta sýð kademelerde 5-10 bin oluyor genelde. Aniden yüklü mal verip çýkmak zor.
Bu nedenle kýsa vadecilere uygun deðil sanki. Ufak alanlar için sorun deðil ama 200-300 bin alýrsan tahta zayýf kalýyor .
Ancak benim gibi alýp en az bir kaç bilanço dönemi beklerim diyenler alabilir.
Not:Yatýrým tavsiyesi deðildir.
800 bin aldým verdim bir sýkýntý yaþamadým.
Ytd deðildir.SM-A525F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri