Þirket battý mý
Þirket battý mý
Ben karanlýktaki kýlýç, duvardaki gözcüyüm ben soðukta yanan ateþ,þafak vaktindeki ýþýðým.ben uyurlarý uyandýran nida,diyar halkýný koruyan kalkaným bu gece ve tüm gecelerde hayatýmý ve onurumu gece nöbetçilerine adýyorum
Baþka bir iþ var bilmediðimiz
Ben karanlýktaki kýlýç, duvardaki gözcüyüm ben soðukta yanan ateþ,þafak vaktindeki ýþýðým.ben uyurlarý uyandýran nida,diyar halkýný koruyan kalkaným bu gece ve tüm gecelerde hayatýmý ve onurumu gece nöbetçilerine adýyorum
Yabancýlar karþýlýklý iþlemlerle milleti döküp hisseyi aþaðýdan toplama derdinde olabilirler mi?
Tahmin sadece...
Takaslarý takip edenler daha iyi bilir.
Mahkemeyle ilgili içerden bilgimi aldýlar yoksa...
Ben de umduðumu söyleyeyim
Bilanço geçen seneye göre % 30 daha fazla gelecek
Yani yýl sonu 12 aylýk kar 700 milyon yerine 800 /820
bandýnda gelecek Son çýrpýnýþlarý gibi geliyor
Ýnþallah yanýlmam YTD
Bilanço filan pek umru deðil herhalde, ek süre de tuzu biberi oldu son gün 13ü. Pazartesi mahkeme var beklentisi olan hisse sayýsý pek yok hacimli geçebilir. tamamen malda bekleyecegine yarý mal yarý nakit beklemeyi tercih eden çok oldugu için hisseden çýkýþlar artmýþ olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým ve Çizdiklerim asla ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Tamamen kendimi geliþtirmek adýna karalamalardýr.
Yer Ýmleri