Yabancý alýmlarý artýyor altýn artýyor dolar artýyor bu atýþlarda hisseye yansýyacaktýr diye düþünüyorum.. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancý alýmlarý artýyor altýn artýyor dolar artýyor bu atýþlarda hisseye yansýyacaktýr diye düþünüyorum.. Ytd
Anlýk pasta atabilecek var mý acaba teþekkürler þimdiden..
baðýmsýz denetim firmasý 20 þubat ta açýklanmýþtý zaten
yabancýlar ve emeklilik fonlarý alýmda gözüküyor hala
aldýn aldýn almadýn , tren kalkar , uçak hawalanýr i roket kaçar.
herkese bol kazançlar
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
"Müsadere kararý suça iþtirak etmiþ eski hissedarlarýn hisselerinin Hazine'ye devri manasýna geliyor. Bu manada Erciyes Anadolu Holding'de, Koza Altýn'da, Naksan'da ve Aydýnlý'da müsadere kararý verildi. Tabii bu kararlar kesinleþmediði ve hukuki süreçleri devam ettiði için, biz özellikle büyük gruplar nezdinde satýþ için hukuki süreçlerin tamamlanmasýný ve bu kararlarýn kesinleþmesini bekleyeceðiz. Ýnþallah 2020 içerisinde özellikle büyük gruplarýn müsadere kararýnýn Yargýtay tarafýndan onanmasýný bekliyoruz. Artýk kesinleþtikten sonra satmak dahil her türlü projeksiyonu gerçekleþtireceðiz." demiþ kýsaca TMSF baþkaný. Yani yargýtaydan sonuç çýkacak da þirket satýlacak. En az 1 sene..
Bu arada kozalaklarýn özelleþtirilmesini isteyenlerin aklýndan þüphe duyarým. Kime satacak hükümet? Kendi adamýna. Yarýn iktidar deðiþince (deðiþemse dahi) yeni iktidar ve mahkemeler ÇED, yeþilciler vb. bir sürü sorun çýkaracak. Kaldý ki altýnlarýmýzý da týrtýklayabilir özel sektör. Devlette kalýrsa devlete para, özellikle hazineye altýn rezervi lazým olduðu için öyle büyük bir büyüme hamlesi baþlatýr ki- buna diðer madenler de dahil aklýnýz durur. 5 yýlda %250 buyuyeceðine %750 büyür. Satýlmasýný ya da temettü vermesini isteyenleri de anlamak mumkun deðil. Bu krizde yatýrýmlarý çok ucuza yapabilir çok çok hýzlý büyüyebiliriz. Kozaanýn sana vereceði temettüyü 5 yýlda %150 buyuteceksin ortalama kozaa ise %750 en az.
Yatýrým tavsiyesi deðil herhalde![]()
Son düzenleme : yasemin5566; 26-02-2020 saat: 18:15. Sebep: imla
Bu arada 13:07 den "direnç kýrýlýyor" diye alanlarýn cezasý bugün "destek kýrýlýyor" düþüncesiyle tamamlandý. Onlarýn kaðýtlarýný ortalama 12:43den topladýk. Ben topladým da, spek de toplamýþtýr herhalde.. Belki de yarýn biraz daha toplar.
Son düzenleme : yasemin5566; 26-02-2020 saat: 18:10. Sebep: imla
Ýyi Akþamlar KozaL ,
Yatýrým yapýyoruz , ne destekçilerin ne dirençlerin kaðýdýný topluyorum.
Kimse kimseye düþman deðil , rakip deðil.......
Ýsteyen istediði rakkam dan alýp satabiliyor.
Desteði belirtmiþtim bugün , birtýk üstünden döndü ;
Elimden geldiði kadar almaya çalýþtým.
Yarýn Regaib kandili , þimdiden mübarek olsun / kutlu olsun.
Herkese bol kazançlar
Sewgiler
Beetlejuice
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Ayrýca bilanço açýklanacak diye heyecan yapmanýn anlamý yok. Bilançonun ne geleceðini az çok iþi bilenler biliyor hesaplýyor. Kozal bilançok açýklandýðýndan beri %3 yaptý kozaa ise %7 (þu an itibariyle.) Beklentim, 780 demiþtim yanlýþ hesaplamýþým 880 gibi kar bekliyorum kozaada. Bu söylediðim rakam da sadece tahminden ibarettir konuyu iyi bilmiyorum doðrusu. Sert hareketlere aldanmayýn panik alýþ satýþ yapmayýn. Orta ya da uzun vadeli yatýrýmcý olmak gerek yoksa spek kimin ne aldýðýný biliyor. O gün yatýrýmcý çok mal aldýysa spek sattý yahu o bilmeyecek de kim bilecek? Bugün kozaa FK 7.19 sanýrým bu kar FK oranýný tahminen 5.90a kadar düþürür. Bu konunun da uzmaný deðilim gerçi tut ki 5.60a da düþebilir detaylý hesaplamalarý bilemiyorum. Ama ortalamayý iyi biliyorum.
FK 6 demek þirkete koyduðun parayý 6 yýlda amorti ediyorsun demek. Fakat bu gecen yýlýn oraný. 2019 yýl baþýnda altýn 217 liraydý bu yýlbaþý 290 lira olmuþ ortalama 260 liradan þirket altýnlarý satmýþ gibi hesapladým kendimce. Bu yýl 290 dan baþladýk þu an 323 lira benim kanaatim 2020 sonunda altýn 400 lirayý çok rahat bulur bizim ortalama satýþlar 350 lira olabilir bu da FK oranýný 6 dan 3.5a düþürür. Eðer ki hisse fiyatý 12:43de kalýrsa.. Peki 28 þubat 2021 de fiyat kazanç 7.19 da kalýrsa ne olacak? Cevap basit. Hisse 26.00 lira olmuþtur.
"Yatýrým tavsiyesi deðil" yazsam ne olacak yazmasam ne olacak. Söylemek isteyen dilediðini söylüyor, etkilenmek isteyen de etkileniyor zaten. Neyse
*Yatýrým tavsiyesi deðil
Yer Ýmleri