Originally Posted by
Pyrros
Beynini kullandýðýný iddia edip ukala ukala herkese kendince had bildiren arkadaþ kayýp galiba. Neymiþ demek ki ben bilirim, buranýn aþaðýsý yok, 2 vakte kadar dönecek buradan vb. söylemler boþ boðazlýktan öte birþey deðilmiþ böyle kriz ortamýnda. Elbette eðer þirket batmadýysa hak ettiði yere gelecek, elbette f/k çok komik durumda, elbette altýnýn yükselmesi karýný olumlu etkileyecek ama þimdi bu tozlu dumanlý ortamda bunlarýn hiçbirisi bir anlam ifade etmediði için milleti gazlamayýn dedik diye bizlere kendince üst perdeden ahkam kesmek yetmiyormuþ. Hayýrlýsý olsun, uzun vadeli iken artýk upuzun vadeli yatýrýmcý olduk
insanlara anlatmaya çalýþtým anlamak istemediler bu havada ne teknik ne temel çalýþýr ben 2008 de fk 1 olan þirketler gördüm pýnaret 1 liraydý kriz bitti 15 gördü ayrý konu uzuýn vadede zarar etmezsin lakin kýsa da hisselerin nereye düþecegini bilemesin ...pýnaret 4 lirayken evini satýp borsaya girmiþler ve pýnar 1 lira olunça ne yapacagýz diye çare arýyorlardý borsa krizlerde uzak durulacak bir yer ..uzun durduysa zararýný kurtarýr ...kozada uzunda iyidir ama kýsada kimse bilemez ....krizde hisselerin nereye düþecegini kimse bilemez kötü haber geldikçe düþürüyorlar ...ve herkese de dip yaptý alýnýr diye yorumlar var ....hakkýmýzda hayýrlýsý neyse o olsun ...
yatýrým tavsiyesi olamaz ......
nasipse gelir çinden yemenden ;nasip deðilse ne gelir elden..
Yer Ýmleri