yav zaten canýmýz sýkkýn birde yasemin hanýmýn ve/veya traderfx beyin maceralarýný okumaktan sýkýldýk. bize ne kardeþim ayda kenara ne attýðýndan, kredi çekmen den, ister al, ister sat, buraya yazmak zorunda mýsýn, forum konusu kozaa mý, yaseminin borsa maceralarýmý. tamam düþtü, kriz var kimsenin kimseye kýzmaya hakký yok ama herhangi bir insanýn özel hayatýnda yaptýklarý da beni ilgilendirmiyor.
200 bin krediyi çektim fulledim kozalaklarý, isterse hergün taban yapsýn, benim günlük 10-15 binim var kenarda; siz düþünün fakir kumarbazlar. 200 binim 2 katrilyon olmadan satmam. Aþýrý ironi içerir, lütfen herkes sakin kalsýn. Arkadaþlar olan oldu ve bunun böyle olacaðýný kendi adýma tahmin ettiðim halde elim satýþa gidemedi ve bekliyorum. Hakkýmýzda hayýrlýsý olsun
Böyle yazmamdaki amaç sizlerin bilgisiz, cahil, amatör fakir kumarbazlar; benimse zengin, yedek akçesi bol, dahi bir profesyonel olduðumu daha iyi anlamanýzdý. Adabý muaþeret kurallarýný bilmememin hiçbir önemi yok çünkü herþeyi en iyi ben bilirim, ukalalýðý ben yaparým, yanýlmýþta olsam kabul etmeyip hepinizi aþaðýlarým, ne de olsa gerçek bir alem deðil sanalda bol keseden atabilirim. Ben gidip bir 100 binlik daha alayým..selamlar cümleten
bu ironi pek olmamýþ bencebanka, faiz, kaç ay vade gibi detaylar da yazmak gerekirdi
ben çok merak ediyorum detaylarý, kefil olacaðým çünkü, ne kadar kredi çeken varsa herkese kefilim :D:D bende ironi yapayým dedim ama oldu mu olmadý mý bilemedim pek
sürçü lisan olduysa affola.
Yurtdýþýndan gelip karantinaya alýnan teyzeyi günlük ev telefonundan arayýp kontrolünü yapan memura cevabý:
- Yok yavrum evden çýkar mýyým hiç, hatta bugün arkadaþlar bendeler, kýsýr ve altýn günü yapýyoruz..
Ýþte bak fakir kumarbazsýn, bana kefil mi gerekli yahu? Kefilsiz vadesiz ve faizsiz veriyorlar bana tüm bankalar, çünkü bennn çok zengin, bilgili, asla yanýlmaz, 1 e 50 kazanmadan duramayan profesyonel bir yatýrýmcýyým..Sizler beni anlamamakta ýsrarlýsýnýz, ne haliniz varsa görün
Yer Ýmleri