Iki kuruþ kar edeceðiz. Diye saatlerce buralarý okuyoruz ýyý niyeti olanlara selam olsun lütfen gereksiz diyaloglar havanda su dövdürür watsapgurubu sonu olmasýn
Benim kagitlarim içinde en çok para kazandýðým ve en çok para kaybettigim bý kaðýt oldu bu kozaa...
Yükseliþinin ve düþüþünün nerde duracagi belli deðil...
Aniden çok yükselip cokta dusebiliyor..
Bunun nedeni bence kaðýdýn herfiyattan alýcý bulabilmesi...çünkü bu iþi bilenlere göre kaðýdýn beklentilerine bilancolarina vs. göre fiyatý 10 TL bile olsa ucuz..
Dusustede ayný sistem çalýþýyor...
9 da ucuz 8.5 ta ucuz 8 de ucuz..
Bence kaðýdýn bu ucuzlugunu kullanýyorlar...
Rulet masasi gibi bý kaðýt...ama ben herþeye raðmen seviyorum kaðýdý...
Ümitsiz bý aþýk gibi....)))))
Her hissede mutlaka spekin adamý yazar.
Haddini aþan, zýddýna döner.
Kasada 4.709.710.000 milyar para olduðu söyleniyor. Bu verinin yanlýþ olduðunu düþünen varsa düzeltmesini rica eder, tekrar ona göre hesap yaparýz..
Bunun verinin doðru olduðunu varsayarak gidersek eðer
Þu an için çok mümkün görünmesede hani Þirketin genel kurulu yarýn öbür gün toplansa kar payý daðýtmaya karar verse deseki kasadaki tüm parayý hissedarlara daðýtacaðým.
Þirket kendine düþen %55,09'lik payý aldýktan sonra, bize düþen 2.115.130.761 TL eder.
Bunuda dolaþýmdaki hisse baþýna daðýttýðýmýzda elinizdeki her bir hisseye 12,135 krþ kar payý alýrsýnýz..
Hal böleyken burasý BÝST ve malesef her þey istediðimiz gibi þekillenip fiyatlanmýyor..
Ucuz mu ? Bedavamý ?
Son düzenleme : isra; 28-03-2020 saat: 16:28.
Yer Ýmleri