Bu kaðýt bist 30 hissesi olduðu için kývranýyor, çünkü yabancý satýyor. Ýpek bist 30 da olmadýðý için gidebildi. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kaðýt bist 30 hissesi olduðu için kývranýyor, çünkü yabancý satýyor. Ýpek bist 30 da olmadýðý için gidebildi. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Naçizane ben kimsenin de satýp gittiðine inanmýyorum bilakis ne kadar büyük parsa alýrsak o kadar süper olacak diye düþündüklerine inanýyorum. Yabancý Koza ve kozal satýyorsa elinde hiçbir þey býrakmadan BÝST’i tümden terk etmesi gerekir benim yatýrýmcý anlayýþýma göre. Kaldý ki analistler altýnda hedefleri yazýyor, Türkiye’nin covid sonrasý en hýzlý toparlayacak ve yatýrýmcýlar için en cazip ülkelerden birisi olacaðýna dair birçok öngörü de mevcut, en son Fitch finansman ihtiyacý yok, bir problem görünmüyor mealinde açýklama yapmýþken yabancý kozayý satýyorsa ben de sakalýmý keserim hocam. ( Siyasi olarak yazmadým bunlarý, lütfen polemik konusu yapmayalým. ) Derseniz ki niye gitmiyor, yük aðýr, yatýrýmcýsý inatla direniyor, onlar da daha bir hýrsla baskýyý artýrýyor pes edelim diye avunuyorum ben. Kafamdaki fiyatlarý görmeden gitmeyeceðim Allah izin verirse ve hayýrlýsýný dilemek gerek her daim.
Peki kozaa 9.5 liralarda iken Ýpek'e neden 7 liralarý geçemiyordu ?
Kozaa da bir günde 4-5 milyon sattý yabancý( býyýklý) 10 liradan 8.8 kere düþtü þimdi 12.5 lira . Bu yabancý takas oranlarýna bakarsanýz hisse 8 liralarda kalmalýydý .borsanýnds þuan 80 binlerde olmasý gerekirdi.
Tahtacý diyorki almak mý istiyorsunuz yüklü alýn da bakýn nasýl satýþ yapýyorum üzerinize ... mantýk þu gün içi 70-80 kuruþ marj yapan bir kaðýt ky atlayýnca onlarý panik yaptýrýp alttan toplamasý kolay ((dý) eskiden þimdi zorlaþtý. Ýpeke ye baþkalarý girdi açýn bakýn diðer tahtalara çoðu spek kaðýdý gibi grubundan baðýmsýz haraket yaptý çünkü sýð hisse idi . Kozaa da toplu hisse , gelene verip alttan alýyor tahtacý ama omunda suyu ýsýndý . Tekrar diyorum gelir birisi 20-30 milyon lot almak isterse bu tahtada buda 300-500 milyon tl arasýnda (50 milyon dolar) bu tahtayý tahtacý mý tutabilecek ?
Þuan borsada bu kadar küçük kaðýt gitti hepsinin tahtacýsý anlaþarak mý yukarý hisseler gitti sanýyorsunuz ? Büyük tahtalardan çýkan yabancýlarýn bir kýsmý , Hintliler gibi manipülatörler giriyor .
Satýn kozaayý bakýn seneye kaç liradan alacaksýnýz belkide yabancý takasýný %30 lara düþmüþ göreceksiniz ama yükselecektir hisse ... tabi geleceði Allah bilir kimseyi etkilemeyeyim sadece umudunuz ve hedefiniz yüksekte olsun . Stop belirleyin o kadar .
üç aydýr havalanmayan uçak firmalarýný, sürekli zarar yazan petrol firmalarýný ve gayrimenkullerinin on katý kadar döviz borcu olan firmalarý yükseltmek istiyorlarsa ve o hisselerde pozisyon almak istiyorlarsa onlarýn bileceði bir mesele. pis oyunlarýný oynamaya devam etsinler. herseyin bir zamaný ve ederi var. bakalým satýn alýp yükselttikleri o hisseleri ellerinden çýkarabilecekler mi. biz bekleriz.
Arkadaþ havayolu, turizm, otomotiv, taþ toprak çimento, yaprak ne varsa giderken sanki altýn deðil de tezek çýkarýyormuþ muamelesine maruz kalmak koyuyor insana
ons 1700 dolar altına sarktı, şu an bundan etkileniyor.
Yine garibana borsayý umut gibi gösterip diðer yatýrým araçlarýnýn önüne set çekerek gel gel yapýyorlar.
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yer Ýmleri