Devlet vergi üzerinden kozalardan ciddi para topluyor.
Devlet vergi üzerinden kozalardan ciddi para topluyor.
Ons 1748 dolar bakalým ne kadar baskýlayacaklar kozalaklarý.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
#KOZAA #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...05291810482793
#IPEKE #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...05291811442950
#KOZAL #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...05291813125608
Bu sayfada 5-6 tane Spek çalisan troll var bilen biliyoda bilmeyen napsýnBi tanesi basharfi Y
Ons cikmis tavan tavan gitcekmis, harika bilanco gelcek cift tavan cekcekmis, kagit 13 TL deyken bankadan kredi cektim aldim, evi satip alcam, burdan almicamda nerden alcam felanlar filanlar . Bunlara aldanan varsa gecmis olsun. Gecmis yazilarina bakin gorursunuz. Insanlar 3 kurus parayi zor kazaniyo bunlar da o 3 kurusa goz dikmisler!! Kozaa bilanco acikladiktan sonra surekli duzeleltme yiyen bir kagit, iste kagidin tarini bilmeyenlere mal tasitip duruyolar. Neyse herkes kendi ozgur iradesiyle incelesin karar versin, temel ve teknik calisan kazanir, kagida katolik nikahi kiymaya calisanada her kagit izdirap olur. YTD
Merhaba sn Desler54
5-6 tane speðe çalýþan derken bende üzerime alýnarak yazmak istiyorum . Öncelikle þunlarý sorayým size;
1. Borsa yatýrým yeridir midir ? Ýnsanlar ihtiyacý olan parasý ile mi yatýrým yapmalýdýr yoksa düþsede umursamam yatýrýma devam edeceðim , zaten bu paraya ihtiyacým yok diyerek mi haraket etmelidir ?
2 . Kozaa dahil ben hiçbir hisse için zirvede almam Ama elimde varsa stop noktamý kýrýp altýnda Kapanýþ yapmadan Satmam dedim.diyelim ki birileri aldý buralardsn . Kozaa her zaman zirveleri kýrmýþ mýdýr ? Bekleyen hiç zarar etmiþ midir ?
3. Kozaa 9.4 lardan 7.7 lere kadar bastýlar . 8.9 lardan 5.2 lere kadar bastýlar þu 1 yýlda hiç satmamýþ olandan zarar eden olmuþ mu ? Bu haraketleri yaparken -10 -15 ler havada uçuþurken sizin gibi karamsar yazanlar sonradan neler yazmýþ ?
4. Bu soru deðil ama size þunu söyleyeyim kozaa investing gibi yerlerde 8 -9 lþra olmuþ buradan daha nereye gidebilir 5 liralara tekrar düþecek diye ýsrar edenler çýktý bakýn bu iþte Manipülasyondur. Sattýrmak için bir harakettir ve sonra 13 lere gitti %55-60 civarý az mý para ?
5. Siz trade ederken kaç kere sattýnýzda koxayý kaç kere dipten aldýnýz ? Malum hep 8 lira -9 tepe diyenler satanlar piþman , 10 liradan satanlar piþman daha düþer korkusuyla dipten alamadýlar .
6 . Yasemin haným spek mi bilmem ama Spekülasyon ayrý manipülasyon ayrý sonuçta bu kaðýt 5.2 lerden 13 lere geldi dipten 2.5 kat 1 yýlda . 9 lþradan ise %35 civarý gitti önceki tepesinden yani .
10. Ýpeke 4 liradan 15.5 lara gitmesini 1 yýl önceden düþünebilir miydiniz ? Kaç kerr 4-7 lira hatsketi yaptý -10 lar -13 ler gördü ben yaþadý. Biliyorum . Bir halt olmaz kozaanýn peþine takýlýr ancsk deniyordu .
Bakýn bu düþünce ile bir yere varýlmaz insanlarý suçlamayýn . Burada yeni katýlan arkadsþlara þunu söyleyeyim hangi hisse olurda olsun beklentinix bile olsa stop noktanýz belli olsun . Ama beklenti olduðu için stop yapmak zorunda kalýrsanýz dahada düþerse hisseniz, alt desteklere bakýn . eðer garsntici olmak isterseniz , Mesela 11.5 altýna gelirde satarým üzerine atarsa alýrým demelisiniz. Bu örnektir sen 11.5 dan sattýysan hisse 7 liraya düþse bakaç
rsýn dönüþ varmý . En Garanti yol ise tekrar 11.5 üzerine atarsa almaktýr . çünkü beklenti vadýr .
Bu tahtacý daha çok avlar bu düþünceler ile . 13 lira üzerine atýnca 17-18 kadar yol var ya bu kazanç için en kötü elde tutulur , yada stopu %10 aþaðý koyarsýnýz beklersiniz. Geleceði Allah bilir de böylr suçlamayýn . Tüpraþ , Krdmd , Garan , ekgyo bir ton bist 30 hissesindekiler kan aðlýyor ... azcýk sabýr ya hu
Yalan söylüyorsunuz
yazdýklarýmý okuyacak olursanýz yýlbaþýna kadar %60 çýkacak borsa da %20 düþecek spek bu þekikde %20 fark yaratacak demiþim. kaðýt 13deyken kredi alýrým demedim. pazartesi kredim çýktý 8.30 tabandan yarýsýyla aldým diðer yarýsýyla da 7.50 den aldým.. ve hisse 12lere geldiðinde 5 yýllýk kredi faizini çýkardým demiþtim.
bilançonun %20 civarý yani iki tavan beklentisinde olduðumu söyledim fakat bilanço düþük geldiðinde düþecek deyip uyardým ve herkes sinirlendi ama gerçekleri gördü sonuçta.
bu bilgileri daha önce yazdýklarýmý onaylar ama yalan söylemeniz nedeniyle siz de engellendiniz.
ben alýþ yapmayýn diye uyarýrken herkes çýkacak dedi. Çýkacak diyenler speðin adamýdýr demiyorum þüphe duyun diyorum. Doðru söyleyeni eleþtirenlerden spekin adamý olabilir dikkat edin arkadaþlar.
Nal taþýtmak ne demek? Ýnsanlar etkilendi ve bu hissede kaldý doðru mu? Ýyi de bu hisse kriz seviyesine çok yakýn zaten. garan petkim filan taþýsaydýnýz zarar etmiþtiniz bu kaðýtta zarar eden yatýrýmcý yok. görünen köy kýlavuz istemezken ciddi ciddi spek adamý olabileceðinizden þüpheleniyorum ama artýk ilgilendirmiyor engellisiniz.
Ha bir de ben kadýn deðilmiþim diyerek yalan söylüyor. diðer sayfalarda yazmýþým filan. Yazdýklarýma profilimden ulaþýr dileyen kiþiler. Ne hasta ruhlu insanlarla uðraþýyoruz ya
Son düzenleme : yasemin5566; 30-05-2020 saat: 23:20.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri