Duhul: Feb 2004
Saðol, bol kazançlar.
Ben þöyle biliyorum. Kozaa , kozala Konaklý projesindeki cirosundan , dikkat edin karýndan deðil cirosundan % 4 vermek kaydý ile sözleþmesi var. Yani konaklý projesinin sahiplik noktasýnda hissedarlar olarak büyük ortaðý koza altýn , küçük ortaðý yabancý þirket. Kozaanýn payý çok küçük , lakin kozal madenin iþletmesini kozaa ya vermiþ , dediðim gibi bunun karþýlýðý olarakta konaklý maden çirosunun % 4 ünü Kozala vermeyi taahhüt etmiþ. Daha iyi bilen arkadaþlar var ise þahsen bilgi sahibi olmak isterim.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AÇIKLAMA:
Açýklanacak Özel Durum/Durumlar:
Þirketimiz ile Teck Resources Limited'in iþtiraki olan Teck Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Þ. (Teck) arasýnda Giresun'da yer alan Konaklý Projesi'nin geliþtirilmesi amacýyla bir ortaklar sözleþmesi imzalanmýþtýr.
Anýlan sözleþme çerçevesinde Konaklý Projesi'nin geliþtirilmesi amacýyla Koza Grubu'nun %60, Teck'in ise %40 oranýnda iþtiraki ile Konaklý Metal Madencilik A.Þ. kurulmuþtur.
Koza Altýn Ýþletmeleri A.Þ.'nin Konaklý Bakýr Projesi'ne iliþkin haklarý Þirketimize devredilmiþtir. Ayrýca 50.000 TL sermayeli Konaklý Metal Madencilik A.Þ. paylarýnýn 29.500 TL nominal deðerli kýsmý da Koza Altýn Ýþletmeleri A.Þ.'den Þirketimize devredilmiþtir. Bu devir karþýlýðýnda, Konaklý Projesinde üretime geçilmesi durumunda cirodan Þirketimize düþen payýn %4'ü oranýnda Koza Altýn Ýþletmeleri'ne gelir payý verilecektir.
Þirketimiz Konaklý Projesi'nin iþletmecisi olacaktýr.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayýlý Tebliðinde yeralan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný; bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Dediðim gibi ben olaya tam vakýf olmamakla birlikte yukarýda alýntýladýðým haberde anladýðýmý yazdým. Birde bu anlaþmaya göre Koza Altýn Ýþletmeleri A.Þ sadece bakýr çýkarma hakkýný kozaa ya devretmiþ. Konuyu bilen arkadaþlar var ise lütfen bilgilerini forumdan esirgemesinler.
Kaldir,sonra ver ele....Hep ayný terane..
ne kadar kastýn...
Yer Ýmleri