Hisse düþen piyasada 200 günlüðü kýrmýþ, yüzde 3 yukarýda ve sadece 5 kiþi izliyor yeterince bezmiþ herkes sanýrým. 15.00 üzerinde tutunursa güzel bir trende oturabilir. YTD
Hisse düþen piyasada 200 günlüðü kýrmýþ, yüzde 3 yukarýda ve sadece 5 kiþi izliyor yeterince bezmiþ herkes sanýrým. 15.00 üzerinde tutunursa güzel bir trende oturabilir. YTD
burda sert hareketleri eylul ayinda bekliyorum.
"bir yatýrým tavsiyesi deðildir"
konak projesini cok konustuk daha once.
ayrica otelin degeri uzerine epey kafa patlattik.
ama burada fiyatlanmayan sadece konak projesi degil, bazi belli basli baska durumlarda var.
bu sebeple bazi konularin olgunlasmasi gerekiyor gibi. ben uzun suredir pozisyon tasiyorum hatiri sayilir miktarda. ama sartlarin olgunlasmasi agustos gibi olur, eylulde de hareket olur.
tabi tamamen sahsi tahminlerim bunlar, kimseyi etkilemesin"bir yatýrým tavsiyesi deðildir"
Konak projesi için ben þirkete de yazmýþtým, artýk faaliyet raporunda yer vermeye baþladýlar. 2015 yýlýnda Konaklý maden sahasýnda bulunan 2.94 milyon ton altýn ve 1.65 milyon ton bakýr rezervinden bahsediliyor. Konaklý projesi tam bir bomba her an patlayabilir. Gübre nin rezervi 3,5 milyon ons, Kozaa nýn rezervi 2.95 milyon ons. Bu hikaye bakalým nasýl sonlanacak?
Söðüt sahasýnýn kaybedildiði gibi kaybedilmez umarým. Teck in de (Kanadalý maden þirketi) yüzde 40 payý var projede, onlardan da bir ses çýkmýyor.
Otelin bilançodaki deðeri ile gerçek deðeri arasýnda da ciddi bir fark var. KOZAA nýn hisse deðerlemesi deðiþebilir. YTD.
Yer Ýmleri