"Bütün izlediðim kaðýtlar kýrmýzý, bir tek bu yeþil" diyecektim, yazana kadar bu da kýzardý..
"Bütün izlediðim kaðýtlar kýrmýzý, bir tek bu yeþil" diyecektim, yazana kadar bu da kýzardý..
Ne oluyor buna yine? Neden düþüyor? Altýnýn deðeri artarken bunun düþmesi ilginç. Deustsche Yabancýnýn mallarýnda azalma var. Virman mý maldan çýkma mý? Yoksa hareket öncesi silkeleme mi?
YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
Þaka mý bu, ben mi anlamadým 65 milyon senelik kar nedir.?
Bu forumda nefes alan kimse var mý anlamadým.
Nefesimizi kestiler. Þirketin solo karý 65 milyon. Malum ipeke ve bunun pek bir iþ yaptýðý yok. KOZAL'ýn eline bakýyorlar. KONAK madenini açýklasýn kendi iþini yapsýn diye bekliyoruz. Oradan da bir haber gelmiyor. Sondaj bitmiþ, 2 aydýr bir açýklama yok.
Bakýn AVOD'un temmuz ayýndaki KAP haberinden alýntý aþaðýda. Küçücük maden. 6 ay geçmiþ hala raporlama yapamadýlar. Demekki bu laboratuvar aþamasý ve raporlama çalýþmalarý epey uzun sürüyor:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/951066
Alýntý:
Rapor içerisinde sondaj, veri toplama ve laboratuvar aþamalarýnýn ardýndan, rapor hazýrlama gibi ayrý ayrý süreçleri bulunmaktadýr. Bu süreçler yapýlan iþin boyutu çok büyük olduðu için, her biri ayrý ayrý zaman almaktadýr. Normal þartlarda 1 yýldan (min. 15 ay) fazla tutan, hali hazýrda yapýlmakta olan rapor süreci, ekiplerimizin gece gündüz (çift vardiya) çalýþmasý ile pandemi dönemine raðmen devam etmektedir. Sondaj çalýþmalarýnýn sonuna doðru yaklaþýrken, laboratuvar ve sonrasýnda RSC firmasý ile birlikte yürütülecek raporlama çalýþmalarýna geçilecektir. Önceki çalýþmalardan konu ile ilgili yüksek deneyime sahip ekiplerimiz iþi en kýsa sürede teslim etmek için uðraþmaktadýrlar.
Yer Ýmleri