Koza Ve Naksan davalarý zaten YARGITAYDA. Meclis kanun çýkartarak olacak mahkemenin kararýný zaten ilan etti. Artýk sýra Genel Kurulda.
Koza Ve Naksan davalarý zaten YARGITAYDA. Meclis kanun çýkartarak olacak mahkemenin kararýný zaten ilan etti. Artýk sýra Genel Kurulda.
Arkadaþlar Koza ve Naksan Hold. davalarý zaten Yargýtay da. TBMM kanunu çýkartarak olacak mahkemenin kararýný ilan etti. Sýra Genel Kurullarýn Yapýlmasýnda.
Arkadaþlar yazdým yine yazýyorum
Þirketler TMSF den süreç hakkýnda yazýlý bilgilendirme bekliyorlar Koza ve TMSF kaynaklý haber bu.
Mahkeme kanýmca ötelenecek bu saatten sonra mahkeme kararlarý verilmeden temettü ve satýþýn önü açýldý.Sadece süren davalarýn sonucuna göre davayý kazanan kiþi bankada nemalandýrýlacak olan miktarý alacak (devlet veya davalý)
Biz artýk TMSF yi bekliyoruz davalarý deðil.Çýkan kanun davayý etkileyecek bir kanun deðil.Kanýmca da ötelenecek bence
TMSF elini çabuk tutmalý temettü genel kurullar sonunda daðýtýlmalý ve bir an önce ülke yararýna milli olacak þeklide satýlmalý ki þirketler profesyonelce yönetilsin
YTD
Mahkeme ötelenmiþ Aralýk 2022'ye diye yazýlar gördüm..eðer doðru ise tahminim doðru imiþ..hissede gram hareket yok gerçekten yatýrýmcýsýný derviþ yapar bu hisse...yazýk bist 30 bu kadar uçmuþken kendimin fýrsatlarý kaçýrdýðýmý gördükçe daha da üzülüyorum
YTD
Yolu açýk olsun ben artýk beklemeyeceðim
Kalanlar umarým kazanýr...bu kaðýtta kazandýrmayacaklar kadar aç gözlüler
YTD
Mahkeme bitse iyi olurdu.
Çýkan kanun mahkemenin üstünde aslýnda..
Bu kadarýný ben de beklemiyordum yazýklar olsun BIST=Kumarhane
Yer Ýmleri