Burada eskiden seviyeli paylaþýmlar olurdu. Uzunca zamandýr doðru düzgün bir paylaþým bile olmamýþ.
Burada eskiden seviyeli paylaþýmlar olurdu. Uzunca zamandýr doðru düzgün bir paylaþým bile olmamýþ.
Þirketin 9 aylýk bilançosunda 9 Milyar Liralýk finansal yatýrým kalemi var. Buradan artan faiz oranlarý ile yüksek bir getiri elde edecektir. Kar bu getiri ile hem 12 aylýkta hem de 2024 3 aylýkta yüksek çýkacaktýr diye düþünüyorum...
Bunun dýþýnda þirket son hafta sermayesinin %1'i kadar hisseyi borsadan aldý. Toplamý bir haftada %2.5'dan %3.5'a çýktý. Ayný iþlemler KOZAL ve IPEKE hisselerinde de gerçekleþti...
Son olarak 9 aylýk bilanço sýrasýnda altýnýn ons fiyatý 1850 Dolar seviyesinde idi. Þu anda 2230 Dolar...
Tüm bunlarý göz önüne alýrsak bu üçlünün borsa endeksinin üstünde getiri saðlamasý çok büyük ihtimal. Ben bu yüzden aldým...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Altýn yeni zirve yaptý. KOZAA ve ekürileri istese de istemese de yeni zirveler yapacak diye düþünüyorum. Yeni zirve görene kadar bekleyeceðim inþallah...
![]()
Herkesin caný yanmýþ bu hisselerden ama altýn yeni zirveleri denedikçe yönetimde kim olursa olsun fark etmeyecek bence. Risk düþük, kar ihtimali yüksek bu haliyle...
Ne hisse.net ne de investing.com forumunda yazan yok. KY'de mal kalmamýþ. Hareket için iyi bir zaman. Ben içgüdülerime güveniyorum...
7 senedir bu hissedeyim her ceyrek üretimi azalýyor þirketin. Yeni bir saha faaliyete geçirmediler. Tek umut kozalarin satýlmasý koc gibi holdinglerin almasi
SM-M215F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Sizi çok iyi anlýyorum ama satýlmasý küçük ihtimal gibi geliyor bana. Dünyada merkez bankalarý Dolar'dan kaçýp, altýn alýyor kaç senedir. Fiyatlara daha yeni yeni yansýmaya baþladý bu durum. Devamý gelirse bu hisseleri bu fiyatlarda tutmalarýnýn da anlamý olmaz. Çýkartýp, daha fazla kazanabilirler...
Bu makaleyi okuyun lütfen...
https://www.rt.com/business/595122-w...ing-gold-east/
Dolar bazlý dandik, acemi grafiðime göre, bu hissede umut görüyorum. Bundan baþka diplerde olan bir IMKB 100 hissesi kalmadý...
![]()
Yer Ýmleri