Sarkuysann. Gene tavan...![]()
Sarkuysann. Gene tavan...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Maharaj usta iyi bir temel analizci o söyler almak bizlere kalmış... Karda olsa zarar da olsa bizlerin...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Hoş geldiniz ağalar. Sizleri burda görmekten çok memnun oldum
Değerli metallerin rallisi son surat devem edecek gibi görünüyor
Bu rallinin maden şirketi bilançolarına pozitif yansımaları kaçınılmaz görünüyor
iki üç gündür maharaj benimle de uğraşıyordu...sonunda beni de kandırdı...bir miktar ben de bu sabah aldım arkadaşlar...doğrusu hisseyi hiç tanımıyorum...ama maharaj iyi temelcidir...tek kusuru ilk sıkıntıda kaçmasıdır...
ama buna rağmen ona alıştık..huyunu suyunu az çok biliyorum...altın, gümüş, bakır..v.b madenler ile en küçük alakası olan şirketler bu son metal fırtınadan olumlu yararlancaklardır...maharajın anlattıkları doğru ise ??(ki doğru olduğuna inanıyorum ) hisse iyi potansiyel taşıyor...dediğim gibi sermayemin bir kısmı ile aldım..gerisi de nasiptir diyorum..yalnız bana güvenerek almayın arkadaşlar...her koyun kendi bacağından asılır bu borsada...kimse bunu unutmasın...tüm arkadaşlara başarılar diliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Kekom sende hoş geldin. Bana güvenmeyin, veriler ortada verilere güvenin
Sadece elindeki tralt hisse değeri 80 milyar tl. Kasada nakiti 20 milyar, yaptı mı 100 milyar
Bunlar nakiti varlık değeri hemde
Şirket piyasa değeri ne? 54 milyar tl
Yer İmleri