Gümüþte -40 gördüm, petrol vadelisinde eksiyi gördüðümden beri ilk defa bu kadar þaþýrdým.
Gümüþ maalesef coin gibi. 15 senede bir hareket eder sonra yatýrýmcýný ya ihya yada periþan eder
Sýkýntý þu altýný peþine takýyor çýkarken ve düþerken. Ýyi ki altýnýn arkasýnda merkez bankalarý var
Bu gece biraz toparlar, pazartesi deðerli metallere Asya piyasalarýndan alýþ gelir diye düþünüyorum
Düþüþ yine devam ederse {sanmýyorum} pazartesi biz madencilere kanlý nigar filmini gösterirler
Gümüþ eksi 30
Altýn eksi 10
Temiz iþ çýkardýlar yine kapitalist sistemin þeytan çocuklarý
Fiziki piyasa bu fiyatlara mal bulabilen banada haber versin
toparlar hafta içi bence pazartesi düþüþte az daha heybeye atarýz...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
ama pazartesi borsaya komple pompalarlar gibi geliyor bana...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Borsa eski borsa deðil emtia vb leride bunlara dahil oldular nitekim kaðýt üzerinde her þeyi bitirdiler bundan sonra yatýrýmcý fiziki elle tutulur varlýklara yatýrým yapmalý. Birde dijital para sistemine geçecekler o zaman vay halimize bir gecede banka daki paralarý sýfýrlar bunlar küresel çete resmen dünya hiç iyi ye gitmiyor bu sistem insanlarýn varlýklarý na el koymaya kadar gider sanal kaðýt üzerinde yýkýyor ve yapýyorlar bir gecede.. Trmet de bofa topladý salmaz çok aþaðýya satmadigi sürece p..tesi. toparlanýr panikle satanin mallarýný aldýlar
Dün çok ciddi para giriþi oldu trmete. Pazartesi günü madenciler iyi dayak yer ama Trmet bu iþten en hasarsýz çýkan þirket olacak bence. Trmet malum bakýr aðýrlýklý bir þirket. Cvkmd düþünsün, malum þirketin rezervlerinde 100 milyon ons gümüþ varmýþ
Gerçi Kaysereli atar bir kap daha bu sefer elmas bulduk diye.![]()
Yer Ýmleri