Yasemin Haným , sizin ve dealer54 ün açýklayýcý ve biilgilendirici mesajlarý doðrultusunda "L" lerin çok büyük kýsmýndan çýkýþ yapýp "A" GROUP hissesini yükseliþ baþlamadan önce portföyüme ekledim.
Yardýmý olan herkese teþekkürler.
kozaA , kozaL , h(t)ektaþ , blcyt , eczyt dewam bakalým.
Uzun vade CAN'dýr.
Daldan dala , her limanda bir hisse , kumar NO.
Yatýrým Yes.
Herkese bol kazançlar
Beetlejuice
Herkese bol kazançlar.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Sn.beetlejuice, bi faydam olduysa ne mutlu bana. Dün ve bu sabahki hareketlerinden tahtaya dadanan bir grubun malini bekledikleri belli oluyodu, hisse hareketinden de malin tukendigini az cok yakalayinca paylasmak istedim. Nihayetinde bazen bende cok kiziyorum kömürmu cikariyon ne bu haller diye ama sonucta altin cikariyoz😊selamlar sevgiler
Arkadaþlar
Bu hissede 5 yýl civarýnda bulunan biri olarak zaman zaman bilgilendirmede bulunuyorum
1.lutfen yatýrým yaptýðýnýz hisseye ait kap açýklamalarýný özellikle blanco ve faaliyet raporlarýný inceleyin.
2 .bunu niye yazdým sebebi konaklý projesi için maden ve petrol iþleri genel müdürlüðüne müracaat edildiði yazýyor
Heran bu izin gelebilir.kimse bu detayýn farkýnda deðil.
3.ipek ile aradaki fark normal ama ipek çok sýð olduðu için bazen farký kapatabiliyor.
4.ipek petrol geliri oda çok aman aman deðil sadece kozaa dan 52 ortaklýðýndan gelen kar var
5.ipek holding ile borsadaki ipek ayný deðildir.
6.kozaa da 2 tane otel ve epeyce tamamý kendine ait maden sahasý var
7.muhtemelen genel kurullar davanýn temyizi beklenecek
8.gunluk pastalar yanýltýcý olur buna takýlmaya kim
9.hisse çok toplu ve siglasti hayýrlýsý olsun herkes icin
kapanýþta pay vadeli fiyatý spot fiyatýnýn 35 kuruþ altýnda kaldý
enteresan bir fýrsat oldu cidden
direkt para daðýttý birisi
Az insan çok huzur
söylediklerinize katýlýyorum. Ben daha altýn faaliyetine baþlamadan önce haberi duyup girmiþtim. dolar bazýnda tepelerden yarýsýný verip diplerden topladým 3 kez. para lazým oldu sattým hepsini, param oldu 11 ay önce 5.35 lerden topladým. Artýk satmaya niyetim yok yaþlandýðýmda temettü verirse alýr geçinirim vermezse 10 lot koza satar 1 sene yerim (on lot dedim)![]()
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
FED bol miktarda dolar basma kararý aldý. Dolar faizi 50 puan düþtü. Dünya 2009 daki gibi dolar içinde yüzecek çünkü ucuz. Bu Türkiyenin iþine yarar dolar çýkmaz, rezerv yukselir. Altýn fiyatlarý da yükselecek elbet bu karar sonucunda. Þimdiden %3 prim yaptý. ons 1750 lere gidiyor. Belirsizlik onsun 3 yýl içinde 5.400 dolara gideceðini gösteriyor benim analizlerimde. Trump dolarýn karþýlýðýnýn altýn olmasýný istiyor. ve þu an FEDin baþýna kendi adamýný getirmeye çalýþýyor. Bunu yapabilirse diðer ülkeler de kendi paralarýný altýna endeksleyecek. Bazý ülkeler yaptý bunu Mesela Çin, mesela Türkiye. Herhangi bir küresel krize karþý hükümet tl den çýkýþ yapacak ve BÝGA'ya geçecek. BÝGA adýnda paramýz var bizim. Ama çok konuþulmadý bu çünkü Amerika, masonlar ya da Ýsraille sorun yaþamak istemiyoruz bu konuda þimdilik.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri