-
Grupta yapıkredi en çok işlem yapan aracı kurum olduğu müddetçe bir halt olmuyor ki son zamanlarda tamamen kontrol elinde; garanti ve yapıkredi alıcılarda üst basamakta yer aldığında genelde günü yatay veya ekside kapatıyoruz. Citi, Merill, Credit sazı eline alıp bunları tokatlamadan da olmayacak gibi bizim iş.
-
Şu sıralar bankalar da garanti kazanç varken, kimse koza ile uğraşmaz bana göre.
-

Originally Posted by
hizir32
Rezervler belli olmadan yeni para girişi olmayacak arkadaşlar.
Hisse şuan beklemede görünüyor.
Bilaoçoyu merak eden falan da yok
Önemli olan rezerv
rezerv belli ben size söyleyeyim. 2 milyon ons. ekstra bir şey yok.
-
Grupta hareket olursa bizle başlayacak. Ne baskı yiyor kağıt
-

Originally Posted by
ilco
Şu sıralar bankalar da garanti kazanç varken, kimse koza ile uğraşmaz bana göre.
Tahtacı işte bu sebeple baskıladı... böyle düşündürmek için . Bakın zirveyi kırarsa çok sert yükselecektir. Tahtacı bin tane oyun oynuyor ..
-
İpeke zirveyi kırdı üzerinde kapanışlar yaparsa değmesin kimse keyfimize
İpek'e deki bu haraketleri tahtacı yapıyor diyenler iyi izlesin . 70 lira olacak beklentisini oluşturanlar nasıl tahtayı sürüyor çok iyi izlesin ..
Kozaada da hükmü azalacak tahtacının az kaldı sabredelim onu da halledecekler
-
Kozaa yı küçük yatırımcı alıyor görünüyor
-

Originally Posted by
hizir32
Kozaa yı küçük yatırımcı alıyor görünüyor
Tahtacı İpek'e de hakimiyetini kaybedince kozaayı yukarı sürüp sürmemekte kararsız gibi ama grafiklerde yukarı gitmesi gerektiği aşikar . İpeke gidince kozaaya atlıyor millet eskiden kozaa gider İpek'e alırdı ky . Tahtacısı aynı bezdirme olaylarını İpek'e de yapardı şimdi kozaa da yapıyor ..
Endekse sert satışlar gelebilir yakında dikkatli olmak lazım böyle yazıyoruz ama stoplar belli olmalı gerçi İpek'e 5 liraya tekrar düşmesi için kaç taban yemesi gerekir ????
yani İpek'e düşmezse kozaa düşer mi ? İzleyelim görelim . Arkadaşlar hisselere duygu yüklemeyin hep yükseleceğini düşünün egeen , Tüpraş gibi olacaklarını düşünün olmasalar bile düşünün çünkü hedefiniz yüksek olmaz ise 2-3 lira kar görür satarsanız arkasından bakarsınız . Bir çok yatırımcı yollarca bekledi bu hisseleri sabredin . O almış bu satmış vs vs boş işler bu tahtada çok ciddi söylüyorum .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri