-
bu angelsmarmaris otel icin bir degerleme yapildimi hic ? bilgisi olan link atabilecek var mi ?
Bu otel 80.000 m2 arsa 3 kumsal 1 ada 160 oda otel 20 villasi ile lokasyon olarak emsalsiz bir noktada faaliyet gosteriyor.
Ben bu otele emsal bir fiyat bicemiyorum ama minimum 300-350 milyon euro eder. Cunku lokasyon olarak emsalsiz gercekten.
Burasi ATP Turizme ait bir yer, dolayisi ile Koza Maden'in bir mulku. Su an sogut insaata kiralamislar bedava al kullan demisler gibi duruyor. Ama davalar sonuclanip satisa cikarilirsa muaazzam bir deger ifade edebilir.
Daha once sanirim 2017 de 230 milyon euro'ya satisa cikarildigina iliskin dedikodular dolasmisti.
Nedense araci kurum raporlarinda bu otel cok gozardi edilmis. cok enteresan
Son düzenleme : hayek; 04-04-2021 saat: 12:55.
-

Originally Posted by
denizkiraz42
ipeke 2
12,95 üstünde kaldıkça
13,82 ve 14.69 sıralı dirençleridir.
Günü fibo direnci olan 12,95 üzerinde kapanışı pozitif buluyorum.
Bu grup hisselerde rahat ekmek olmuyor

Çok teşekkür ederim Deniz hocam ...
-
-

Originally Posted by
denizkiraz42
Ya sonra Sn Denizkiraz?
-

Originally Posted by
hayek
bu angelsmarmaris otel icin bir degerleme yapildimi hic ? bilgisi olan link atabilecek var mi ?
Bu otel 80.000 m2 arsa 3 kumsal 1 ada 160 oda otel 20 villasi ile lokasyon olarak emsalsiz bir noktada faaliyet gosteriyor.
Ben bu otele emsal bir fiyat bicemiyorum ama minimum 300-350 milyon euro eder. Cunku lokasyon olarak emsalsiz gercekten.
Burasi ATP Turizme ait bir yer, dolayisi ile Koza Maden'in bir mulku. Su an sogut insaata kiralamislar bedava al kullan demisler gibi duruyor. Ama davalar sonuclanip satisa cikarilirsa muaazzam bir deger ifade edebilir.
Daha once sanirim 2017 de 230 milyon euro'ya satisa cikarildigina iliskin dedikodular dolasmisti.
Nedense araci kurum raporlarinda bu otel cok gozardi edilmis. cok enteresan
Sn.hayek bir oteli daha var bundan başka
Birde ABD.gelecek 2 uçak olması lazım
Geçenlerde elindeki uçağı satmıştı TMSF.
-

Originally Posted by
smaty
Ya sonra Sn Denizkiraz?

Bu cizginin ustune atarsa 17.50 hedefim var.
Aramaz ise 13.50 ede konsolide olabilir
Benum gonlum ilk kyrgudan yana
-
sn. cinali
royal garden park marmaris diger otel ama cok onemli bir rakam etmez. gozardi edebiliriz yani

Originally Posted by
cinali
Sn.hayek bir oteli daha var bundan başka
Birde ABD.gelecek 2 uçak olması lazım
Geçenlerde elindeki uçağı satmıştı TMSF.
yatırım tavsiyesi değildir
-

Originally Posted by
denizkiraz42
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri