Yönetim kurulunun yetkileri var genel kurulun yetkileri var. Taþýnmaz satisi ve kamuya yararlý derneklere baðýþlar, kamu yararýna yapýlan baðýþ ve yardýmlar icin yönetim kurulu kararý yeterlidir. Ancak kar payý daðýtýmý sermaye artirimi azaltýmý gibi konular genel kurulda görüþülür ve karara baðlanýr. Yapýlanlar etik deðil ama kanuna da aykýrý deðil.
13.30 da gap vardý amman eksik kalma saat 11 olmadan kapat.
Tahminim þu ki, önce yasada yönetimsel deðiþiklik ardýndan tmsf yönetiminin deðiþmesi, doðal olarak kozal kayyumunun tmsf baþýna geçmesiyle kozal kayyumuna yeni atama yapýlmasý akabinde ingilteredeki mahkemenin aldýðý kararla hükümet tarafýndan yapýlacak yasal düzenlemenin haberini alan speðin(ben halen akýn i. tahtayý yönettiðini düþünüyorum) alelacele son bir sallama-dökme hareketi yaptýðýdýr.
Bist ciddi bir satýþ yememesine raðmen bizimki beklediðimiz aralýða geldi. Sýralý destekleri 12.86 altýnda 10 liraya kadar atýþ serbest. F/k felan boþ iþler zaten þirket kar daðýtmýyor. Pd/dd dibi 1 olabilir oralara kadar satarlarsa niye sattýlar diye þaþýrmamak gerek. Küçük bir ihtimal olarak kasima kadar 17 18 olabilir diyordum. Artýk o ihtimalide düþük buluyorum. Yarýn bir umut ppk dan faiz indirimi çýkmaz piyasa rahatlarsa hýzlýca alim gelirse küçük bir umut ýþýðý yanar. Yoksa diplerden dip beðenin..
Ne kadar sürer bilemem ama eðer olurda þirketi birilerine satmaya karar verirlerse, iþimiz sürat kargo gibi olurmu? düþük fiyata satýmasý ky nasýl etkiler? kýsa vadede ve orta vadede.
ytd
Yer Ýmleri