Bu grup þirketlerinden Tr Doðal Enerjinin halka açýk hisselerinin yüzde 35 ini bir bireysel yatýrýmcý toplamýþ buda enteresan bir durum
Tr Doðal enerji,Tr Metalin % 52 sine sahip yani þirketin hakim ortaðý,
Bilgi amaçlý olup yatýrým tavsiyesi içermez,
Saðlýklar
P13_Blue_Plus cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kripto dünyasýda çöküyor. Bir þeyler deniyorlar ama kimse ne olduðunu bilmiyor. Hayýr olur inþallah diyelim
Gümüþe güvenme dostum. ABD deki dev teknoloji þirketlerinin ve Tesla gibi bir markanýn kullandýðý bir ürünün uçup gitmesine müsaade etmezler bence. Dün gördük neler olduðunu. Adamlar türev piyasasýnda istediði gibi ürünü karþýlýksýz ve sýnýrsýz satabiliyorlar
Pazartesi zor bir gün olacaða benziyor borsalar açýsýndan. Deðerli metaller çöktü, kriptolar çöküyor, sýrada borsalar var herhalde
Bir þey deniyorlar ama kimse ne olduðunu bilmiyor
Sn,maharaj,
Ödenmiþ sermayenin % 5 i geçince kap haberi geldi zaten egerki % 10 geçerse yine göndermek zorundadýr,
Benim yazdýðými dikkatli incelerseniz halka açýk kýsmýn yüzde 35 i diyorum,
Bu oraný nasýl buldum açýk yazayým,
Koza Altýnin aldýðý kozaa hissesini halka açýk olandan düþerek fiili dolaþým miktarýni buldum bunu Mehmet Ýlker Soyluya ait 23.110.000 lotu oranlar iseniz halka açýk miktarýn ne kadarý bu tek kiþi de olduðunu görürsünüz,
Umarým açýk olmuþtur,
YT TV deðildir
Saðlýklar
Önceki blanco dip notlarý vede faaliyytapirlarinda 5 oranýný göstermeleri zorunlu idi ama göstermiyorlardi,son kozal tutanaklarinda sorduðum sorulardan biriydi,cevabý yazýlý vereceðiz dediler,
Son 9 aylikta gosterdiler nihayet,
O günden beri 440.000 lot satmýþ,bu þahýs çok önemli bir miktar deðil virmanda yapmýþ olabilir
YT TV deðildir
Saðlýklar
Trenj benimde grub þirketlerini araþtýrdýðýmda incelediðim bir þirket. Ucuz mu evet çok ucuz bir þirket
Kasasýnda 18 milyar nakiti var ve Trmet in 52.25 sine sahip. Sadece bu iki veriyle Trenj 46 milyar tl olmalý
Lakin Trenj, Trmet den gelen kar dýþýnda faaliyetlerin kar edemiyor hatta zarar ediyor gibi bir görüntü var
Trmet 9 aylýk kar 2.5 milyar tl
Trenj 9 aylýk kar 1 milyar tl
Trmet in 52.25 sine sahip olan bir þirket Trmet in 52.25 karýna da ortaktýr.
Normalde sadece Trmet ortaklýðýndan 1.28 milyar kar etmesi lazýmdý
Demek ki araþtýrma geliþtirme faaliyetleri para kazanmýyor aksine para yiyor
Ha þirket ucuz mu, beleþten az pahalý. Lakin faaliyetlerinde bir hikaye yok þuan
Yer Ýmleri