“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hisseyle ilgilenen yok. Çok güzel. Küçük yatýrýmcý da hissede yok galiba. Ederinin 10 Katýndan fazlasýna iþlem görüyor. Dün , maden bulmuþ gibi %20 ye yakýn pirim yaptýrdýlar. Kendileri çalýp kendileri oynuyorlar. Ky. nin katýlmamasý çok iyi. 3-4 Lira bandýnda biraz alým denenebilir. Bunun üstündeki bir fiyattan alanýn, parasý kaþýnýyor demektir Bu günkü 23.88 TL. fiyattan alanlar, belki kýsa vadede biraz kazanýr gibi olabilir, ama sonra , donuna kadar alýrlar. Cýp cýbýldak býrakýrlar. Demedi demeyin. Bu hisse, bu fiyatýyla bir tuzak hissedir. Tuzaða düþmeyelim.Ava giden avlanýr sözünü unutmamak gerekir. Doðru düzgün fiyatta , borcu az , gelecek vadeden birkaç hissede pozisyon alýp sabýrla beklemek en doðru sýtratejidir.
Bu hisseden uzak durun asýl deðeri bu fiyatlar deðil bir kaç yerden duyduðuma göre tahta oluþturuyorlar bu hissede milletin eline yüksek fiyattan veriyorlar.Daha saðlam güvenilir kaðýtlar seçin arkadaþlar.
Ýþte olan oldu kaðýtta oyun var arkadaþlar milleti dolandýrýyorlar.Saðda solda size tahta benim gibi çýkartacaðým diyen kiþilere güvenmeyin itibar etmeyin bunlar hepsi dolandýrýcý.
kaðýdý twitter da #borsa fenomeni diye bir adam pazarlýyor, alýþ için 25 tl verdi;4 gün içinde 45 olacak diyor..sayfasýnda ayetler hadisler paylaþýyor,güven veriyor,telefon numarasý veriyor herkese deðiþik isim ve þehir isimleri veriyor..uyarýyorum sakýn düþmeyin
Yer Ýmleri