bu gün son günlerin þoku atlatýlmalý ki yatýrýmcýya güven gelsin..bu güven gelirse ?? klimasanda her þey yoluna girer...bu gün için aðýrlýklý ortalamasýnýn üzerinden bir kapanýþ þýk olacaktýr...þu anda bu nokta 18,33 seviyesindedir...
bu gün son günlerin þoku atlatýlmalý ki yatýrýmcýya güven gelsin..bu güven gelirse ?? klimasanda her þey yoluna girer...bu gün için aðýrlýklý ortalamasýnýn üzerinden bir kapanýþ þýk olacaktýr...þu anda bu nokta 18,33 seviyesindedir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Endeks yukarý bizimki aþaðý yönlendi.Geçen haftalardaki güçlü duruþu yok nedense kaðýdýn.Beklemeye devam.
Merhaba Alican. Ben samur. Þifre karmaþasý yaþayýnca yeni bir isim almak zorunda kaldým.![]()
2019 yýlý bilançosunu büyük ihtimalle Mart'ýn ilk haftasý açýklarlar. Ben tahminimi Þubat ilk yarýsýnda yaparým
Bu arada senin azmine hayraným. Hissenin aþaðý hareketinde hiç panik yapmadan (sinirlenmek ayrý) bekledin ya. Helal olsun sana.
Hisse günlükçüleri silkeliye silkeliye uzun vadecilere yarar bir þekilde gidiyor. Nazar deðmez inþallah.![]()
Güzel düþüncelerin için çok tþk
ederim.
Inanki böyle bir strateji dýþýnda kazanmamýz imkansýz gibi geliyor bana.
Silkeleme iþin doðasýnda var.
Bilanço bazlý büyüme devam ettikçe fiyatlarýn yukarý gitmesi kaçýnýlmaz.
Arada bir þeyler karalarsanýz seviniriz.
Bu arada Sn Keko yazýlarýyla katký verdiler sað olsun.
Bol kazançlar diliyorum herkese![]()
Ben KAP'ýn yalancýsýyým
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ve-ticaret-a-s
Burada þirketten gelecek ilk beþ bildirime baktým.
Konsolide Faaliyet Raporu için Baþlangýç Tarihi 01.01.2020, Bitiþ Tarihi ise 10.03.2020 yazýyor.
Yaklaþýk 2 yýldan beri bu hissedeyim. Son bir haftada açýkladý bilançoyu hep. Onun için Mart'ýn ilk haftasý yazdým.
Aslýnda þirketin iþlerinin yolunda olduðunu düþünüyorum.
Ama birileri bir film çevirmeye çalýþýyor. Filmin sonunu merak etmemek elde deðil.
Benim esas merakým ise daha önceki bilançolardaki tahsil edilemeyen alacaklar acaba son çeyrek tahsil edildi mi?
Ýnþallah edilmiþtir.
Burada yazýlanlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Her koyun kendi bacaðýndan asýlýr.
Yer Ýmleri