2020 yýlýnýn hissesi olur
Klmsn sonrasý düþünüyorum
2020 yýlýnýn hissesi olur
Klmsn sonrasý düþünüyorum
Aselsan çok sabýrla yýllardýr büyüyen bir þirket. Büyümeye devam ediyor yeni kampüsleri yeni mühendisleri yeni projeleri backlog u ile ülkemizin gözbebeði.
Kel alaka deðil aslýnda KLMSN ile de direk alakalý bir þey, hissenin çok artmasý ile hissenin pahalý olmasý çok farklý þeyler hocam. 3 sene önce Aselsan ederi 12 lira, hadi 15 lira iken 45 liralara sürdüler operasyonla, oysa öncesinde gayet ucuz olduðu dönemler olmuþtu güzel fiyatlara alým fýrsatý da vermiþti. 20 üstü köpük idi. Bugün klmsn 70 e sürseler 50 üstü kalmak risk olur mevcut bilanço ile. 100 üstü köpük. 150 de yuh derler yuh.
Qnb de de þu an aynýsý oluyor mesela. Ucuz/pahalý duygusunu kaybetmemek lazým. Þu an 20 altý aselsan fýrsattýr. Ederi bence en az 30.. pozum var duygusal yazýyor olabilirim tabi ama pek duygusal biri sayýlmam![]()
Deðerli yorumlarýnýz için teþekkürler üstadlar. Klimasanda ara ara %50 al sat yapsakta, her ikisinde de uzuncuyuz. Bilhassa ASELSAN evladiyelik. Benim 3 yaþýndaki oðlum askerden geldikten sonra o satacak [emoji846]
Redmi 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Her geçen gün klimasana fiyat açýsýndan olumlu katký yapacaktýr diye düþünüyorum.simdiki fiyatlama erken rezervasyon gibi sanki.Bu yaz çok sýcak olacak.(Herþey para deðil.once saðlýk ve huzur.Depremde kaybettiðimiz vatandaþlarýmýza Allah tan rahmetler diliyorum)
Ak yatýrým 4.çeyrek net kâr beklentisi 37 milyon tl.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiþ olsun ELAZIÐ, MALATYA ve diðer þehirler , ölenlere allahtan rahmet , yaralý olanlara acil þifalar diliyorum , devlet organlarýna Afad , Kýzýlay , polis, asker , saðlýk ekipleri , belediye vb hepsine kolaylýklar diliyorum dualarýmýz sizlerle ,
Öncelikle Elazýð ve Malatya'ya geçmiþ olsun. Ýnþallah çok fazla ölü yaralý yoktur.
Aslesan hissesine dolar bazlý baktýðýnýzda, hissenin dip çalýþmasý yaptýðýný görürsünüz. Ancak hisse konusunda bende Sn Sekiz gibi düþünüyorum. O yüzden hiç radarýma girmedi. Siz almýþsýnýz madem beklemenizde fayda olabilir. En nihayetinde ucuz kalmýþ bir hisse.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri