Alýntý Originally Posted by Belekkimi Yazýyý Oku
Kimmiþ hisseyi dumur eden.
Ýþ ve vakif...
hiç tanýdýk deðil.[emoji33]
Koca þirketi birkaç kiþinin oyuncaðý olmuþ.
Birde dünya firmasý olacaksýnýz .
Bol kazançlar..
Klimasan mý dünya þirketi 😂 dünya þirketi görmek istiyorsanýz gidiniz arçelike bakýnýz fk 15 , bu beþ para etmez þirket 5 fk , yani bu þirket deðer ve saygý görmüyor maelesef , gideceksin brezilya fonlarýna gömeceksin parayý gelip þuraya 20 milyon luk bir geri alým yapmayacaksýn , adamlar kendi þirketine bile güvenmiyorki , bakýnýz soda sanayi þiþecam durmadan hisse geri alýyor , valla þu an bundan daha ucuz bir þirket bulsam bir saniye bile durmam bunda , þirketin patronu bu salak herifler deðil patron belli enver , kimse bu adam çýkmýþtýr hissede deðildir gibi saçma sapan laflar etmesin , bu þirket 3-4 sene öncede 6-7 fk larda geziyordu , tarihinin en iyi yýlý 6 fk yý geçemiyor bu seferde , enver kafaya koysa bu hisseyi 1 hafta da 4-5 e de indirir bu þirket böyle bir þirket , bunlar yatýrýmcýyý maðdur etmek için temettüde vermezler bu sene büyük ihtimalle ( bizimkide umut iþte belki verirler diye bekliyoruz ) , bu haftayýda büyük ihtimalle 15,80 li gibi bir fiyattan kapatýrýz , salaklýk bizimki iþte 23 te ver hepsini , ama umut bitmiyor iþte , temettü vermeyecekse , yatýrýmcýyý maðdur edecekse kusura bakmayýn allah belasýný versin bu þirketin , kazandýrdý bizede tamam ama , bunu býrakýp takip ettiðim diðer hisselere geçseydim bunun en az 2 katýný kazanýrdým , ayrýca borsadaki birçok þirket 2018 in etkisinden dolayý 2019 dehþet kazandýrdýlar , diðerleri haketmediði deðerlerin çok üstünde bu ise çok altýnda , belleklimiye katýlýyorum yönetim , þirket kesinlikle bu iþin içinde bencede,