Eyvallah dostum 👍, bu yazdıklarım senin için değil , Bu piyasada aselsan 9-10 fk lardayken millet buna ucuz deyip ,hem klimasan 5 fk da iken 18 lerden alırım deyip biz hisse güvensiz derken bize saldıranlar oluyordu (cahilcuhela) , bir başkası ağlama duvarı diyor foruma ,sonuç bu yani o zaman klimasan güvensiz , millet edebiyat yapmasın, hisse ederini bulamıyorsa yatırımcıda güven sorunu var belli , hisse 18-23 arası trade haline gelmiş , mayısa kadar da bu böyle gidebilir ha belki 25 görür sonra tekrar aşağıya gelir , hisse uçacak kaçacak mı diyelim sürekli yani ,gitmiyor işte nalet hisse , yahu bırak 10 fk yıda bunu da istemiyoruz en azından hissenin biraz değerlendiğini görelim moralimiz düzelsin bari 7 -8 fk ları göster , kimse gelmiyor arkadaş , adamlar yükseltip sonra geri çekiyor yukardan aşağıya doğru satıp sonra toplaya toplaya trade ediyorlar belli , leş çetesi var hissede , yönetim de elinde çay , çekirdek yiyerek seyrediyor , git geri alım yap niye yapmıyorsun 20-30 milyon tl senin için büyük bir paramı bu fk lardan zarar mı edeceksin edersen de git yarısını zarar et , eurobondlardan bunun kaç katı zarar ediyorsun , arasan telefonla ne olacakki bunları 😡, yönetim kendi hissesine bile sahip çıkmıyorsa gerçekten burda bir sıkıntı var , hisse savaş olayını bahane edip bist 100 de en fazla düşen olmuştu , dün nerdeyse hepsi düzeltti bu yine kırmızı , + 2 sonra -1 😂, ha bence yönetimde klimasan hissesinde açığa satış ile para kazanıyor olmasın 😂, yetkisi var mı şirketlerin bilmiyorum tabi, hissemin %95 i de duruyor güvenim düştü ama hisseye temettü hissesi olarak görüyorum sabır bende çok beklerim bir hisseyi 5 sene beklemişliğimde var , bunları yazarkende amacım birilerine saldırmak değil , sonuçta hepimiz burdayız moral bozukluğunun vermiş olduğu veryansın yanlış anlaşılmasın , sonuçta herkesin kendi tercihi tabi , klasik hale gelmiş bir tabir bende kullanıyım bari , “söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir , herkes kendi kararını kendisi versin “ 😂😂 ama klimasan gibi saçma tahtalardada hep kararı enver gibi lavuklar veriyor orasıda ayrı

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri