Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
Çok aşırı ucuz kalmıştı son derece normal. Piyasa bazen saçmalıyor haberleri fiyatlarken, oysa temel her şeyin önünde gelir temeli çok aşırı ucuz kalmıştı hepsi bu.
Eyvallah dostum 👍, bu yazdıklarım senin için değil , Bu piyasada aselsan 9-10 fk lardayken millet buna ucuz deyip ,hem klimasan 5 fk da iken 18 lerden alırım deyip biz hisse güvensiz derken bize saldıranlar oluyordu (cahilcuhela) , bir başkası ağlama duvarı diyor foruma ,sonuç bu yani o zaman klimasan güvensiz , millet edebiyat yapmasın, hisse ederini bulamıyorsa yatırımcıda güven sorunu var belli , hisse 18-23 arası trade haline gelmiş , mayısa kadar da bu böyle gidebilir ha belki 25 görür sonra tekrar aşağıya gelir , hisse uçacak kaçacak mı diyelim sürekli yani ,gitmiyor işte nalet hisse , yahu bırak 10 fk yıda bunu da istemiyoruz en azından hissenin biraz değerlendiğini görelim moralimiz düzelsin bari 7 -8 fk ları göster , kimse gelmiyor arkadaş , adamlar yükseltip sonra geri çekiyor yukardan aşağıya doğru satıp sonra toplaya toplaya trade ediyorlar belli , leş çetesi var hissede , yönetim de elinde çay , çekirdek yiyerek seyrediyor , git geri alım yap niye yapmıyorsun 20-30 milyon tl senin için büyük bir paramı bu fk lardan zarar mı edeceksin edersen de git yarısını zarar et , eurobondlardan bunun kaç katı zarar ediyorsun , arasan telefonla ne olacakki bunları 😡, yönetim kendi hissesine bile sahip çıkmıyorsa gerçekten burda bir sıkıntı var , hisse savaş olayını bahane edip bist 100 de en fazla düşen olmuştu , dün nerdeyse hepsi düzeltti bu yine kırmızı , + 2 sonra -1 😂, ha bence yönetimde klimasan hissesinde açığa satış ile para kazanıyor olmasın 😂, yetkisi var mı şirketlerin bilmiyorum tabi, hissemin %95 i de duruyor güvenim düştü ama hisseye temettü hissesi olarak görüyorum sabır bende çok beklerim bir hisseyi 5 sene beklemişliğimde var , bunları yazarkende amacım birilerine saldırmak değil , sonuçta hepimiz burdayız moral bozukluğunun vermiş olduğu veryansın yanlış anlaşılmasın , sonuçta herkesin kendi tercihi tabi , klasik hale gelmiş bir tabir bende kullanıyım bari , “söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir , herkes kendi kararını kendisi versin “ 😂😂 ama klimasan gibi saçma tahtalardada hep kararı enver gibi lavuklar veriyor orasıda ayrı