haydi iztar bakalým ne yapacaksýn aþaðýda 3,50 yukarda 5,50 eski zirve 17 ikisinin ortasý 7 olsun ...
haydi iztar bakalým ne yapacaksýn aþaðýda 3,50 yukarda 5,50 eski zirve 17 ikisinin ortasý 7 olsun ...
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
***IZTAR*** ÝZ HAYVANCILIK TARIM VE GIDA SANAYÝ TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***IZTAR*** ÝZ HAYVANCILIK TARIM VE GIDA SANAYÝ TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Hk
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 16.04.2019
Genel Kurul Tarihi 09.05.2019
Genel Kurul Saati 10:30
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 08.05.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝSTANBUL
Ýlçe ÞÝÞLÝ
Adres Dolapdere Caddesi No:163/1 34375 Harbiye Þiþli / Ýstanbul (Crowne Plaza Ýstanbul Harbiye Oteli)
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý ve toplantý tutanaðýnýn imzalanmasý konusunda yetki verilmesi
2 - 2018 yýlýna iliþkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Baðýmsýz Denetim Raporu'nun ayrý ayrý okunmasý, 2018 yýlý Bilanço ve Kar/Zarar hesaplarýnýn okunmasý, müzakeresi ve tasdik edilmesi,
3 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yýlý faaliyetleri nedeniyle ayrý ayrý ibra edilmeleri konusunun görüþülerek karara baðlanmasý,
4 - 6102 sayýlý Türk Ticaret Kanunu, 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu ve 660 Sayýlý Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumunun Teþkilat ve Görevleri Hakkýnda Kanun Hükmünde Kararname uyarýnca 2019 yýlýna iliþkin Baðýmsýz Denetim Þirketinin seçimi,
5 - Sermaye Piyasasý mevzuatý uyarýnca Þirketin iliþkili taraflarla yapýlan iþlemleri hakkýnda pay sahiplerinin bilgilendirilmesi hususunun görüþülmesi ve bu iþlemlerin onaylanmasý
6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi
7 - Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek ücret ve huzur haklarýnýn belirlenmesi.
8 - 2018 yýlý içinde yapýlan baðýþ ve yardýmlara iliþkin pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2019 yýlý için yapýlacak baðýþ ve yardým sýnýrýnýn belirlenmesi,
9 - Þirket Yönetim Kurulu'nun 2018 yýlýna iliþkin kar daðýtým önerisinin görüþülmesi ve karara baðlanmasý
10 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, yönetim kurulu üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri yakýnlarýna, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396.maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve 2018 yýlý içerisinde bu kapsamda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi
11 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 12.maddesinin 4.fýkrasý uyarýnca þirketimiz tarafýndan üçüncü kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatlere iliþkin pay sahiplerine bilgi verilmesi,
12 - Þirket Ana Sözleþmesinin 4. ve 6. maddesinin deðiþtirilmesine iliþkin tadil metnin görüþülerek karara baðlanmasý,
13 - Dilek, temenniler ve kapanýþ
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Kayýtlý Sermaye Tavaný
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 ÝZTAR Genel Kurul Toplantý Davet Yazýsý.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
EK: 2 SPK Onaylý Esas Sözleþme Tadil Metni.pdf - Esas Sözleþme Tadil Metni
EK: 3 2018 Kar Daðýtým Tablosu.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
EK: 4 Vekaletname.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
Ek Açýklamalar
Þirketimiz 2018 yýlýna iliþkin Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nýn, 09/05/2019 tarih ve saat 10.30'da aþaðýdaki gündemi görüþerek karara baðlamak üzere Dolapdere Caddesi No:163/1 34375 Harbiye Þiþli / Ýstanbul adresinde bulunan Crowne Plaza Ýstanbul Harbiye otelinde yapýlmasýna, pay sahiplerine yapýlacak genel kurul çaðrýsýnýn www.iztarim.com internet adresinde, Kamuyu Aydýnlatma Platformunda ilan edilmesine oybirliði ile karar verildi.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/756397
BIST
(16/04/2019 - 16:41:28)
sonunda hareket baþladý ne güzel kimse yok adam istediði yere götürecek
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Piyasa bozuk iztar hal yasasý beklentisi ile gidiyor
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit kraldýr.
Devre kesici?
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben kaçar 5,64 ten allah bereket versin kalanlara bol kazanç
Nakit kraldýr.
buradaki geçmiþ yorumlara bakýlýrsa Hektor 2 liradan mal pazarlamýþ 16 ya götürmüþ :D
KAP : Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda, IZTAR.E paylarý 25/04/2019 tarihinden (seans baþýndan) itibaren 09/05/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri