Anlaþýldý karýn aðrýlarý büyük..
COR-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaþýldý karýn aðrýlarý büyük..
COR-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
Bilanco begenmeyenler acaba hangi sirkete göre beðenmemiþ yazarsa mutlu olurum, gidip o þirketi alalým
Bilançoyu ben beðenmedim, net finans giderlerinin net borç artmamýþken hele þu düþen faiz ortamýnda bu kadar artmasýný anlayamadým. Kambiyo zararý var ama etkisi sýnýrlý ve hedge var. Ne oldu da borç sabitken bu kadar finans gideri oldu?
Son 5 dönemdir döviz kurlarýndaki artýþa raðmen Afrika'dan gelen ciro maalesef azalmakta. Bu da benim için olumsuz.
Bilanço ile ilgili olumlu bulduðum tek konu nakit tahsilatýnda iyileþme var.
Bilanço kötü deðil, ama ben çok iyi bir bilanço bekliyordum. O yüzden benim için hayal kýrýklýðý oldu.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þunu da belirteyim gelen bilançolara göre aksen bilançosu tabi ki çok iyi, ancak ben SPK denetimi de olmadýðý için bilançoda oynama yapýldýðýný ve karýn budandýðýný düþünüyorum. Þirket ve denetim firmasý KPMG bu konuda sabýkalý zaten. Þirket 2020 yýlý için yeni yurtdýþý planýmýz yok diyordu bir önceki finansal sunumda 21 Þubat tarihinde idi o sunum.
Ve geçen hafta Özbekistan haberi geldi, yapýlan anlaþmanýn tarihi bile yok. Gerçekten çok yazýk burada belki 1-2 $ maliyetli hisse tutan yabancý fonlar var Norveç Varlýk Fonu gibi.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyet düþürsün adamlar tabi ama onun için adamlarýn bir ýþýk görmesi gerek, blok mal satýþý gibi, temettü gibi. Þirket global enerji devi olacaðýný iddia ediyor ama yatýrýmcýsýndan bilgi saklýyor. Kongo haberini Kongo resmi gazetesinden bulup þirkete göndermeselerdi þirket onu da açýklamayacaktý. Sýðýndýklarý temel argüman rekabet ama böyle olmaz þeffaf olan þirketler de rekabet ediyorlar.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri